Nyeste artikler
Se alle
Michelle og Benjamin (Foto: TV3)

Gravid ‘Robinson’-deltager afslører: Så meget har jeg taget på

Michelle er meget opmærksom på sin vægt i forbindelse med graviditeten.

‘Robinson Ekspeditionen’-parret Michelle og Benjamin Christensen går i øjeblikket og venter på at blive forældre for første gang denne sommer. Fødslen kommer tættere og tættere på, og det kan naturligvis ses på vægten hos Michelle. Og den holder hun godt øje med.

– Jeg vejer mig hver 14. dag, da jeg er ret opmærksom på min vægt. Jeg vil helst gerne undgå at tage 40 kilo på, griner Michelle og fortæller, at hun indtil videre holder sin målsætning meget godt.

– Indtil videre har jeg taget 9 kilo på, og det er jeg faktisk godt tilfreds med. Man siger cirka et kilo hver 14. dag, så hvis jeg bare kan overholde det, så har jeg det ret okay med min vægt.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-par venter barn: Nu har de taget endnu et stort skridt

“Man føler sig ikke sexet med sådan en vom”

Men selv om Michelle holder målsætningen, så indrømmer hun, at hun har svært ved at se sig selv blive større – også selv om der er en helt naturlig årsag til det.

– Det har sgu været svært at acceptere, at jeg blev tungere og tungere. Men heldigvis er Benjamin rigtig god til at fortælle mig hver eneste dag, hvor smuk jeg er, og det gør det klart nemmere. For sexet er det sidste, man føler sig med sådan en vom, griner Michelle, der kan glæde sig over, at babyen ser ud til at vokse efter planen.

– Vi skal have lavet 3D-scanning her den 4. maj, og der får vi en ny vægt på ham. Men da vi var til scanning for seks uger siden, vejede han 417 gram, så jeg forventer lidt, at han har ramt minimum 1 kilo nu.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Sådan forløb ‘Robinson’-parrets bryllup

Nem graviditet

Michelle glæder sig til at gå på barsel, selv om hun indtil nu ikke har haft de store problemer under graviditeten.

– Jamen, det går faktisk overraskende godt! Jeg har haft den nemmeste graviditet til dags dato, tror jeg. Jeg har overhovedet ikke haft noget – udover at min lænd er begyndt at blive påvirket af alt den tyngde og ekstra vægt, der er kommet, hvilket jo heldigvis er helt normalt. Men jeg må erkende, at jeg er glad for at kunne gå fra otte uger før, som heldigvis er lige om lidt, siger Michelle, der ikke frygter, at hun kommer til at kede sig.

– Vi har heldigvis så meget at se til med flytning og ferie, når jeg går på barsel, så jeg skal nok få tiden til at gå, griner hun.

Parret kender allerede nu navnet på deres søn. Men offentligheden må vente lidt endnu med at få det at vide.

– Vi er kommet frem til, hvad han skal hedde, men vi vil stadig godt vente lidt med at offentliggøre det helt, så på de sociale medier bliver han fortsat kaldt ‘baby M’.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Robinson’-vinder er blevet single

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.