Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kanal 4

Gravide Hannah Melissa: Kønnet skal være en overraskelse

Hannah Melissa og kæresten kender endnu ikke til kønnet på deres kommende barn, og det unge par vil heller ikke have det at vide.

Hannah Melissa er snart tre og en halv måned henne i sin graviditet, og det vil altså sige, at hun godt kunne få kønnet på sit barn at vide nu, men det vil hun ikke vide denne gang. Det afslørede Hannah Mellissa til premieren på ‘Hairspray’ i Tivoli, hvor hun havde følgeskab af veninden Amanda Sisse.

– René og mig har aftalt, at vi ikke vil have kønnet at vide. Det skal være en overraskelse, og vi vil derfor ikke vide, om vi venter en pige eller dreng, siger Hannah Melissa til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Indbrudsforsøg var hævn-aktion

Værre end den første graviditet

Den kommende mor afslører også, hvordan den tredje graviditet rangerer i forhold til de to tidligere, hun har været igennem:

– Den her graviditet har været bedre end nummer to, men værre end den første gang. Så det må være en god mellemting af de to, fortæller hun med et grin til Realityportalen og fortsætter.

– Det går rigtig, rigtig godt med graviditeten. Jeg er tre og en halv måned henne, og jeg er efterhånden blevet lidt større over maven, men det er helt okay, sådan er det at være gravid.

Men hvad med brylluppet?

På hjemmefronten er der nok at se til, men den lille familie har det godt:

– Det går rigtig, rigtig godt. Vores lille pige Molly er lige startet i dagpleje, og så Cecilya er startet i skole, så det går super godt, siger Melissa og tilføjer, at hende og Rene måske skal en tur ned ad kirkegulvet:

– Vi skal måske giftes engang til næste år, hvis alt går som det skal. Det er ikke helt sikkert endnu, men nu må vi se. Jeg håber i hvert fald på det bedste.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa i chok: Min mor fik hjertestop

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.