Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Privat)

Gustav udgiver saftig og afslørende selvbiografi

Med titlen 'Mit sand jeg', fortæller Gustav om udviklingen fra en kuet barndom til Danmarks største realitystjerne.

Den 25. Marts 2014 udsender Gustav sin første selvbiografi med titlen ‘Mit sande jeg’. Med udgivelsen er der lagt op til, at læserne kan få et eksklusivt indblik i livet som en af Danmarks største realitystjerner.

Men selvom Gustav ud ad til fremstår som en glad og positiv fyr, så har livet ikke altid været en dans på roser. Bogen er fortalt af Gustav til journalisten Nikolaj Vraa, der er forfatteren bag.

– Det har taget næsten et år at skrive bogen sammen med Nikolaj (red. Vraa), og det har til tider været virkelig hårdt og som en slags terapi. Læserne vil få et chok over mange af tingene, men en ting er sikkert, jeg er 100 procent ærlig, fortæller Gustav til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Gustav: Jeg vil ikke ende i ‘Selvoptaget’

En hård barndom 

Den 200 sider lange bog, 'Mit sande jeg', udkommer den 25. marts 2014 og kan købes for 249 kr. (Foto: Bogkompagniet)
Den 200 sider lange bog, ‘Mit sande jeg’, udkommer den 25. marts 2014 og kan købes for 249 kr. (Foto: Claudia Dons/Bogkompagniet)

Bogen er fortællingen om en dreng, der blev kastet rundt mellem Chile og Danmark – og ikke følte sig accepteret nogle af stederne.

Og om barndommen hvor Gustav mistede sin far. Den handler også om en opvækst præget af trøstespisning, om at føle sig anderledes og om at springe ud som homoseksuel i en tidlig alder.

Sandheden om TV branchen, og flere kendiskollegaer vil også komme frem, hvilket kan sprænge en bombe, fortæller Gustav.

– Der er muligvis nogle mennesker som vil blive sure og aldrig tale til mig igen, men det, jeg fortæller i bogen, er sandheden, afslutter Gustav.

Mit sande jeg’ udkommer den 25. Marts 2014 af forlaget bogkompagniet.

LÆS OGSÅ: Gustav jubler over kåring: ‘Årets mest trendy musikvideo 2013’

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.