Nyeste artikler
Se alle
Tilbage i 2013 var Gustav Salinas med i 'For lækker til love'. Her er han på sin første date med Hamsa (Foto: TV3)

Gustavs date i vild forvandling

Hamsa havde langt fra den lækreste krop, lød det fra Gustav. Men måske er det anderledes nu, for Gustavs date har smidt 15 kilo.

I torsdags i ‘For lækker til love’ var Gustav på date med Hamsa. Hamsa gik ind til daten og slog det fast, at han selv synes, at han er pænere end sin latino date.

– Jeg har altid syntes, at jeg var den pæneste, men, altså, jeg føler mig ikke bedre end andre og er heller ikke egoistisk. Men jeg er glad for den person, som jeg er, og det synes jeg, at man skal have lov til at være, siger Hamsa til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Diva-Pernille: Alene igen

15 kilo er røget

Gustav delte dog langt fra Hamsas syn på sig selv – for der var nemlig lidt for mange kilo på sidebenene.

Siden januar har Hamsa smidt 15 kilo (Foto: Privat)
Siden januar har Hamsa smidt 15 kilo (Foto: Privat)

– Under daten sagde Gustav til mig, at jeg skulle i gang med træningen. Og det har jeg taget til mig. Der er sket nogen ting i mit liv, som har gjort, at jeg havde taget en del på. Jeg har altid været tynd, så det ville jeg gerne være igen, siger Hamsa og fortsætter:

– Siden januar har jeg tabt mig 15 kilo. Optagelserne fra daten er fra november, så det er lidt underligt at se, hvor meget jeg har ændret mig siden. Jeg elsker min krop og er overlykkelig, selv om jeg stadig mangler at smide et par kilo mere – men gør man ikke altid det, griner han.

LÆS OGSÅ: Toptrimmet Gustav

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.