Nyeste artikler
Se alle
I påsken havde Realityportalen.dk lavet en afstemning om, hvem der ifølge jer læsere skulle være ‘Årets påskebabe 2015’. Der var en helt klar vinder af afstemningen. Og vi kan nu løfte sløret for, at det er Stephanie ‘Geggo’, der er den totalt suveræne vinder med 30 procent af stemmerne. Og faktisk er det ikke første gang, […]

Afstemning: Her er årets påskebabe

I sidste uge stemte læserne på deres favorit. Her kan du se, hvem der løb med titlen som 'Årets påskebabe 2015'

I påsken havde Realityportalen.dk lavet en afstemning om, hvem der ifølge jer læsere skulle være ‘Årets påskebabe 2015’.

Der var en helt klar vinder af afstemningen. Og vi kan nu løfte sløret for, at det er Stephanie ‘Geggo’, der er den totalt suveræne vinder med 30 procent af stemmerne.

Og faktisk er det ikke første gang, at Stephanie løber med titlen som årets påskebabe. Hun vandt nemlig også afstemningen hos Realityportalen.dk sidste år.

– Jeg kan se, at jeg var oppe imod nogle lækre tøser, så det er da et stort kompliment lige at snuppe sejren for andet år i træk, siger en glad Stephanie og tilføjer:

– Jeg ved ikke, hvad der er så særligt ved mig. Måske jeg bare har hele pakken. I hvert fald tak for stemmerne! Jeg elsker altså at vinde ting, jeg er jo gennemført konkurrence-diva.

Her er årets top 3 påskebabes:

1. pladsen: Geggo (30 procent af stemmerne, 554 stemmer)

2. pladsen: Christel fra ‘Paradise Hotel’(18 procent af stemmerne, 351 stemmer)

3. pladsen: Amanda Sisse fra ‘De unge mødre’  (17 procent af stemmerne, 336 stemmer)

Stort tillykke til Geggo, Amanda Sisse og Christel!

LÆS OGSÅ: Afstemning: Hvem skal være ‘Årets Påskebabe 2015’?

LÆS OGSÅ: Afstemning: Hvem skal være ‘Årets Påskehunk 2015’?

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.