Nyeste artikler
Se alle
Foto: Krestine Havemann/SBS

HOT NEWS: Asbjørn Riis indtager ‘Mig og min mor’

Den veltrænede wrestler er blandt de nye ansigter i 'Mig og min mor' - og han kommer til at spille med musklerne.

– Drengene er mine bedste kammerater, og vi snakker om alt. Det er en fjer i hatten for mig, at når de har problemer, så er det mig, de ringer til, lyder det fra wrestleren Asbjørn Riis.

Nogle forhold mellem forældre og børn er unikke på en ganske særlig måde. Asbjørn Riis og hans fire drenge Kristian, Klaus, Kasper og Kenneth er et klart eksempel på et helt særligt bånd. Det bånd får du nu muligheden for at opleve, når Kanal 4 i starten af februar blænder op for en ny sæson af ‘Mig og min mor’.

LÆS OGSÅ: Mor Jette vil være gæste DJ

Store drenge med et budskab

Da Asbjørn Riis blev kontaktet af produktionsselskabet bag ‘Mig og min mor’, var han ikke i tvivl om at takke ja til at være en del af programmet. Heldigvis for den 151 kilo tunge wrestler var hans fire drenge med på idéen.

– Seerne kan forvente at se nogle store drenge med en stærk far. De kommer også til at opleve et stærkt sammenhold, kærlighed, humor og et budskab om en sund livsstil, siger Asbjørn Riis til Realityportalen.dk.

Asbjørn Riis er den eneste dansker, der er uddannet Pro Wrestler i USA, men i Danmark blev han først for alvor kendt, da han som vært tonede frem på skærmen i ‘Bjørns Wrestling’ i starten af 1990’erne.

– Det fysiske kommer til at kendetegne vores medvirken i programmet. Drengene fik det ned med sutteflasken. Wrestlingen har jeg nedprioriteret med min alder, men det er stadig vægttræning og en god form, som vi har fokus på.

LÆS OGSÅ: Malou Steallas mor vil være førtidspensionist

Vil lave godt tv

Asbjørn Riis har været med i over 100 programmer og serier, og derfor er det ikke nyt at optræde for rullende kameraer.

– Det er ikke meget anderledes at være med i ‘Mig og min mor’ i forhold til andre programmer. Jeg kender tankegangen hos folkene bag kameraerne, så jeg ved, hvad der skal til for, at folk vil se det, fortæller han.

Selvom man er en stor og veltrænet fyr, så tager man altså ikke afstand fra reality-tv.

– Reality eller ej, folk skal blive underholdt af tv eller lære noget af det.

‘Mig og min mor’ har premiere på Kanal4 den 4. februar.

LÆS OGSÅ: Nadialines kæreste på scenen i USA

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.