Nyeste artikler
Se alle
Foto: Bo Nymann

HOT NEWS: Danske bloggerbabes sejrede i Finland

Irina, Mascha og Mette havde blogget sig direkte ind i top tre til weekendens prisuddeling i Finland.

Irina Olsen, Mascha Vang og Mette Marie Lei Lange var i weekenden en tur i Finland, hvor de deltog i Inspiration Blogger Awards. Og det blev en stor succes for de tre danske bloggere, der satte sig solidt på de tre første pladser.

– Vi VANDT JO! Eller OK … Mascha vandt, haha! Hun blev nummer 1, og Mette Marie (Twinpeaks) blev nummer 2, og jeg blev nummer 3! Os tre fra lille Danmark, hvor blogging ikke er lige så stort som Sverige og Norge. Det er jo RET VILDT, skriver Irina på sin blog.

LÆS OGSÅ: Irina: Det må min datter IKKE arve fra mig

Moms gone wild

Irina, Mascha og Mette havde hjemmefra planer om en vild weekend, og det fik de, afslører Irina.

– Allerede i flyet blev vi enige om, at det skulle være en moms gone wild tur, og vi startede med vin i flyet. Og vi fløj altså klokken 08, fortæller Irina med til Realityportalen.

– Der var også events i løbet af dagen, og inden den store event om aftenen skulle vi jo lige have det lidt sjovt. Så vi fik en del drinks der, ret mange drinks til aftensmaden og endnu flere til prisuddelingen, fortsætter hun.

Det betød også, at promillen var steget betydeligt i løbet af dagen, og det kunne mærkes, da de tre danskere til store overraskelse blev kaldt på scenen.

– Vi regnede ikke rigtig med at nogen af os skulle op på scenen, så vi var altså lidt tipsy, da vi haltede derop, og Mascha begyndte at tude på scenen. Det var så sjovt, og vi reagerede lidt som tumper, fordi vi var i chok over, at vi tre stod der, griner hun og slår fast, at der trods alkoholen ikke var tømmermænd, da de skulle hjem dagen efter.

GALLERI: Maschas vilde forvandling

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.