Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

HOT NEWS: Endnu en landmand har fundet kærligheden

Den tidligere 'Landmand søger kærlighed'-deltager svæver lige nu på en lyserød sky.

Det emmer af kærlighed på gården i Ringkøbing. ‘Landmand søger kærlighed’-deltageren Thomas Malmkjær Mortensen fandt aldrig den helt store kærlighed i TV 2-programmet, men efterfølgende er han blevet ramt af Amors pil.

SE BILLEDERNE: Så sød er ‘Landmand søger kærlighed’-parrets søn 

Landmanden har nemlig fundet sig en sød pige ved navn Pernille, som han har flettet fingre med i otte måneder nu. 25-årige Pernille måtte dog kæmpe for landmandens opmærksomhed, da damernes interesse for Thomas steg gevaldigt, efter ‘Landmand søger kærlighed’ rullede over skærmen.

– Pernille skrev til mig på Facebook – ligesom cirka 300 andre. Men hun var ikke så overfladisk. Hun skrev lidt mere om sig selv, hvilket jeg godt kunne lide. Vi blev derefter enige om at mødes, og det udviklede sig så til en række dates, fortæller Thomas til Realityportalen.dk og uddyber, hvad han faldt for ved Pernille:

– Hun havde virkelig et sødt smil og nogle flotte øjne. Vi klikkede bare med det samme, så det er rigtig dejligt. Hun er en sød pige, som er meget nede på jorden, og det kan jeg godt lide. Hun vil til gengæld ikke på tv, og det respekterer jeg fuldt ud.

LÆS OGSÅ: Her er premieredatoen på ‘Familien fra Bryggen’

LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu har han fundet den

Flyttet ind på gården

Pernille arbejder til dagligt som jordemoder, og hun flyttede for nyligt ind på gården i Ringkøbing, da hun længe havde gået med planer om at flytte tættere på Herning. Og landmanden nyder, at de nu bor to på gården.

– Det er dejligt, at Pernille er flyttet ind. Hun hjælper til med en masse ting i huset, når hun ikke arbejder. Især når jeg skal høste, hjælper hun meget til, da jeg virkelig har travlt i den periode.

Men selv om Pernille nu har skiftet postadresse, slår Thomas fast, at de tager det stille og roligt. Parret skal bruge de næste par år på at lære hinanden at kende. Men de to turdelduer har dog lagt lidt planer for fremtiden.

– Vi skal på charterferie til Mallorca i efteråret. Vi skal være afsted i en uge – det er første gang for mit vedkommende, så det er jeg spændt på. Så skal vi måske til Canada næste år, men det er ikke helt fastlagt endnu.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye landmænd

LÆS OGSÅ: Landmand-Ole: Nu er det slut med swinger-livet

Er ikke helt færdig med tv

Thomas var en utrolig populær deltager i ‘Landmand søger kærlighed’, og der er gode nyheder til de seere, som har fulgt Thomas gennem programmet. Han er nemlig ikke helt færdig med at være foran kameraet.

– Seerne kommer til at se lidt mere til mig på tv. Det er ikke meget, og jeg kan ikke afsløre, hvad det er endnu. Men jeg synes, det er super fedt at lave tv, så jeg valgte at sige ja til at lave lidt mere, lyder det hemmelighedsfuldt fra ham.

Vil du følge med i, hvordan det går de nye landmænd i ‘Landmand søger kærlighed’, bliver programmet vist hver tirsdag klokken 20:00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver den nye sæson af ‘Landmand søger kærlighed’

LÆS OGSÅ: HOT NEWS ‘Landmand’-Ole skal giftes

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.