Nyeste artikler
Se alle
Foto: Splash

Khloe Kardashians vilde vægttab

Khloe Kardashian har ændret sin livsstil og er begyndt at træne, og det har givet resultater for reality-stjernen.

Der er i den grad sket noget hos Khloe Kardashian. Reality-stjernen har længe været fremstillet som den buttede af søstrene, men den tid er slut nu. Det viser hun frem på Instragram.

– Når jeg ser tilbage på gamle billeder af mig selv, så kunne jeg ikke se, hvor usund en livsstil jeg havde. Folk elsker at kalde mig den fede, men selv om det måske lyder mærkeligt, så ser jeg stadig ikke mig selv som fed dengang. Men overvægtig og usund, ja, skriver hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: Sex 15 gange om dagen: Læge advarer Kardashian

Khloe Kardashians vægttab er ret tydeligt på dette billede, som hun har delt på sin Instagram-profil.  (Foto: Instagram)
Khloe Kardashians vægttab er ret tydeligt på dette billede, som hun har delt på sin Instagram-profil.
(Foto: Instagram)

Lang proces

Hendes vilde forvandling er ikke bare noget, der er sket i løbet af kort tid. Det har været en lang proces, som hun nu endelig kan se resultaterne af.

– Jeg begyndte på fitness for omkring to år siden, hvor det startede som en form for terapi og for at afstresse lidt. Jeg startede langsomt, men pludseligt trænede jeg fire eller fem dage om ugen. Vi skal jo alle starte et sted, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Familien Kardashian dropper Bruce

 LÆS OGSÅ: Bruce Jenners kønsskifte: drømmer om at ligne sin steddatter

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.