Nyeste artikler
Se alle
Foto: Instagram / kimkardashian

HOT NEWS: Kim Kardashian udgiver bog

Kim Kardashian kan inden længe skrive forfatter på sit cv.

Hun er en af verdens største kendisser, hun er en succesfuld forretningskvinde, har held i kærlighed og har en smuk datter. Men snart kan Kim Kardashian tilføje en helt ny titel til sit cv, d. 28 april udgiver Kim Kardashian nemlig sin første bog. Det afslører stjernen selv på Instagram.

Kim Kardashian
Foto: Instagram / kimkardashian

– Så stolt af at dele coveret til min bog ‘Selfish’, som udkommer til maj! Tak til Rizzoli (forlaget, red.) for at få det her til at ske og for at være den bedste partner, skriver hun på Instagram efterfulgt af en tak til sin mand Kanye.

Og hvad skal bogen så handle om? Er det en biografi? En skildring om livet som mor eller reality-kendis? Nej, i vaskeægte Kim Kardashian stil, så er det en bog fyldt med selfies, som hun nærmest har gjort til en kunstart at uploade på de sociale medier.

Et årtis selfies skulle der ifølge Kim selv være i bogen, og mange af dem er aldrig før er blevet vist til omverdenen. Bogen bliver til trods for stjernens udmelding om maj udgivet d. 28. april.

Se et udvalg af Kim Kardashians selfies i galleriet øverst i artiklen, og følg hende på Instagram for mange mange flere selfies.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.