Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

HOT NEWS: Mr. Paradise er flyttet sammen med kæresten

Kærligheden blomstrer for paradisoen, der nu deler adresse med sin kæreste.

Tilbage i juni afslørede Kian Damsgaard, at han havde fundet kærligheden med den 23-årige Christina fra Korsør. Flere gange om ugen i deres tre måneder lange parhold havde de trodset rejsetiden på halvanden time for at se hinanden, men det behøvede de ikke gøre længe.

Siden august har de to nemlig delt lejlighed i Valby, hvor Christina flyttede ind til Kian, der selv lige var flyttet fra Nørrebro. Det afslører årets Mr. Paradise over for Realityportalen.dk.

– Vi flyttede officielt sammen – altså med adresseskift og diverse småting – omkring august, og vi har haft det super nemt siden da. Christina (der arbejder i hjemmeplejen, red.) arbejder meget, så vi når ikke rigtig at blive trætte af hinanden, siger 23-årige Kian.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mr. Paradise har fundet kærligheden

Leder efter noget større

Parret har nærmest været sammen, siden de mødte hinanden tilbage i april, og efter at have kendt hinanden i fire måneders tid var det altså klar til at dele adresse. Men selv om det er gået hurtigt, så er det gået godt indtil nu.

– Det gik stærkt, men det var super nemt for os at komme på plads. Det er blevet en nem hverdag og en let tilværelse. Hun gør mit liv nemmere, lyder det fra den forelskede paradiso.

Lejligheden er dog ikke ret stor, og selv om de får det til at fungere, så drømmer de om at finde noget større.

– Vi vil rigtig gerne finde noget større, og vi har også kigget lidt. Men vi skal lige spare lidt sammen, inden vi kan købe det helt rigtige sted, fortæller Kian og slår fast, at det trods alt ligger lidt ude i fremtiden.

– Jeg tror, at vi gerne vil leje i noget tid, som tingene ser ud lige nu. Hvis alt fortsætter rent økonomisk, så vil vi rigtig gerne købe hus. Men alting til sin tid, siger han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har fået ny kæreste

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.