Nyeste artikler
Se alle
Kasper og Malene, da de stadig var kærester (Foto: TV3)

HOT NEWS: ‘Paradise’-par dater igen

Kærligheden blomstrer igen hos Malene og Kasper fra 'Paradise' sæson 9.

Tilbage i 2013 mødte Kasper Hager og Malene Sandgaard hinanden på ‘Paradise Hotel’. De blev ‘Paradise’-kærester, men forholdet endte med at udvikle sig til mere end det. Parret forblev nemlig kærester efter at de kom tilbage til Danmark. Parret gik dog fra hinanden i oktober 2014.

Malene har sidenhen fortalt Realityportalen.dk, at Kasper er hendes største kærlighed. Og nu er der nyt omkring parret.

– Kasper og jeg har set hinanden næsten fire måneder nu. Jeg vil ikke sige, at vi er kærester endnu, men vi dater, fortæller Malene, da Realityportalen.dk mødte hende til Blog Splash-festen fredag aften og fortsætter:

– Der var jo en grund til, at vi gik fra hinanden, så vi ser lige tiden an og tager det stille og roligt. Vi skal lige overveje, om vi skal være sammen igen, eller hvad der skal ske.

LÆS OGSÅ: CHOK!: Mr. og Mrs. Paradise går fra hinanden

En stor beslutning i vente

Den 25. juni bliver Malene færdig som markedsføringsøkonom. Hun skal dog bygge videre på uddannelsen efter sommerferien, og det kan både bliver i Århus eller København.

– Jeg havde egentlig bestemt mig for København, men nu er Kasper kommet ind i billedet igen, og han bor jo i Århus. Så det trækker også, forklarer Malene og tilføjer:

– Det er virkelig en svær beslutning, og jeg skal have taget valget inden den 5. juli, så det begynder at presse lidt på. Men nu skal jeg bare lige have de sidste eksamener overstået først, inden jeg tager den endelige beslutning.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene: Derfor var jeg med i programmet

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.