Nyeste artikler
Se alle
Der er forår i luften for 21-årige Julie Carole fra ‘Paradise Hotel’ og 43-årige Frank Clifforth, som var en del af duoen Clifforth og Hein i årets ‘X Factor’. De har nemlig fundet kærligheden i hinanden, det skriver Julie på sin blog. Hun så ham første gang under årets ‘X Factor’, og hun var helt […]

HOT NEWS: Paradiso og ‘X Factor’-stjerne er kærester

Aldersforskellen på 22 år betyder ikke noget for det forelskede par.

Der er forår i luften for 21-årige Julie Carole fra ‘Paradise Hotel’ og 43-årige Frank Clifforth, som var en del af duoen Clifforth og Hein i årets ‘X Factor’. De har nemlig fundet kærligheden i hinanden, det skriver Julie på sin blog.

Hun så ham første gang under årets ‘X Factor’, og hun var helt solgt i hans udseende, og da hun så fandt ud af, at han var sød, varm og kærlig, så var hun bare helt solgt i ham. Så paradisoen måtte på scoretogt.

– Faktisk ikke så svært nu om dage. Jeg tilføjede ham på Snappen og sendte et billede af mine patter. NOT. Men ja, jeg tilføjede ham på Snappen og sendte en ganske almindelig selfie. Af mit ansigt. Som på en eller anden måde skulle forestille at være sendt til flere af mine venner. I et desperat forsøg på ikke at virke desperat, skriver hun på bloggen og fortsætter:

– Herefter begyndte vi at skrive sammen over SMS, og da Frank var travlt optaget af ‘X Factor’, og jeg havde travlt med min karriere, nåede vi faktisk at skrive sammen i næsten en hel måned, før vi endelig mødtes en sen aften i Fredericia.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Julie: Se min dusk

Tænker ikke over aldersforskellen

Da de endelig mødtes, så gik snakken bare, og de fandt hurtigt ud af, at de kunne snakke om alt mellem himmel og jord og havde en del til fælles til trods for aldersforskellen på 22 år.

– Vi har det fint med aldersforskellen og tænker ikke over det, fastslår Julie overfor Realityportalen.

Selvom de vælger at stå frem nu og afsløre deres forhold, så har de dannet par i et stykke tid. De ville nemlig være sikre på, at de havde et solidt fundament i deres forhold, før de delte det med offentligheden.

Frank har datteren Shine på 3 år fra et tidligere forhold, men det har altså ikke været en dealbreaker for Julie, der tidligere har fortalt, at hun ikke ønskede børn, men hellere ville være noget for andres børn eller udsatte børn, der mangler omsorg.

LÆS OGSÅ: Julie ude af ‘Paradise’: Jeg valgte selv at forlade programmet

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.