Nyeste artikler
Se alle
(Fotograf: James Thisted)

HOT NEWS: Tidligere realitypar venter barn igen

Mark og Monique skal være forældre til april.

De mødte hinanden gennem fælles venner, de tog afsted til ‘Robinson Ekspeditionen’,og  da de kom hjem, blev de kærester. Kort tid efter opdagede Monique, at hun var gravid. Parret valgte at  få  barnet, men gik efterfølgende fra hinanden,  men fandt sammen igen. Forholdet holdt dog ikke, og for et par uger siden offentliggjorde Monique det endelig brud. Men nu er det kommet frem, at eks-kæresterne venter barn nummer to.

– De sidste syv uger har ikke været helt lette for mig. Jeg har været rigtig syg. Det hele startede med en lorte morgenkvalme, skriver Monique på sin blog og fortsætter:

– Mark og jeg har kun haft sex fire gange, efter lille baby Manilla kom til verden, og alle fire gange har vi brugt beskyttelse. Men der var ingen tvivl, jeg er gravid.

LÆS OGSÅ: Mark om samarbejdet med Monique : Sådan deler vi Manila

Mark støtter Monique i, at de skal være forældre igen. Men eks-parret har ikke tænkt sig at finde sammen af den grund.

–  Alle blev glade, men selvfølgelig, var deres kommentarer også: “Jamen Monique, dig og Mark er da ikke sammen længere”? Nej, det er vi ikke. Men hvis alle andre kan, så kan jeg, fandeme også, slår hun fast på bloggen.

Monique har termin til april.

LÆS OGSÅ: Mark om bruddet med Monique: Sådan har jeg det

LÆS OGSÅ: Monique taler ud om parforholdet: Derfor gik Mark og jeg fra hinanden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.