Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen/Kanal4

HOT NEWS: Ung mor har fundet kærligheden i USA

'De unge mødre'-deltageren er lykkelig i øjeblikket, efter hun har fået en ny kæreste.

‘De unge mødre’-deltageren Nadia-Shila Pedersen forlod tidligere i år Danmark og rejste til USA sammen med sin mor og sønnen Kyle. Formålet var at slippe for Nadia-Shilas ekskæresten, Jannick, der er far til Kyle, og de mange indberetninger til kommunen, som hun blev udsat for.

Den unge mor forklarede, at de planlagde at slå sig ned i landet, og nu har de fået ekstra grund til at blive. Nadia-Shila har nemlig fundet kærligheden efter rejsen over Atlanten. Det afslører hun over for Realityportalen.dk.

– Han er 29 år, og jeg mødte ham ude ved Santa Monica på en af vores ture. Vi mødte hinanden i slutningen af august og startede med at date i september. Officielt blev vi først kærester for nylig, fortæller Nadia-Shila, der ikke helt ved, hvad hun præcis faldt for.

– Det er svært at forklare, men jeg tror, at jeg faldt for helheden. Han er rigtig behagelig at være i nærheden af, og han er meget rolig, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Er taget til USA for at blive

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået job som stripper

Godkendt af mor og søn

Den unge mors nye kærlighed er amerikaner og har ikke selv børn, men de er blevet enige om at holde hans identitet hemmelig lidt endnu. Men han er allerede godkendt af Nadia-Shilas søn og mor.

– Ja, de har mødt hinanden. De var jo med, da jeg mødte ham. De er begge glade for ham – og omvendt, siger ‘De unge mødre’-deltageren og fortæller, at kæresten har det helt fint med, at hun i det nye år har fået job som stripper.

LÆS OGSÅ: Nadia-Shila om nøgenbilleder: De er ikke over stregen

LÆS OGSÅ: Nadia-Shila: Min ekskæreste var voldelig

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor gravid med ekskæresten

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.