Nyeste artikler
Se alle
I går kunne Kay Hansen fra ‘For lækker til love’ og Mille Lentz fra ‘Paradise Hotel’ fejre, at de havde været kærester i 8 måneder. Men fejringen blev overskygget af en anden nyhed, som parret delte på Facebook. De skal nemlig være forældre til januar, og Mille er altså allerede næsten halvvejs i sin graviditet. […]

HOT NEWS: Reality-par skal være forældre

'Paradise'-baben og 'For lækker til love'-hunken gemmer på en sød hemmelighed.

I går kunne Kay Hansen fra ‘For lækker til love’ og Mille Lentz fra ‘Paradise Hotel’ fejre, at de havde været kærester i 8 måneder. Men fejringen blev overskygget af en anden nyhed, som parret delte på Facebook. De skal nemlig være forældre til januar, og Mille er altså allerede næsten halvvejs i sin graviditet.

– Jeg får snart et nyt liv, i mit liv! 24-01-2017 (19+2) Det er så vildt – stort! Jeg er stolt – tak Mille Lentz, skriver den kommende far på sin Facebook-profil med et scanningsbillede og et billede af Milles smukke babybule vedhæftet.

LÆS OGSÅ: Mille: Jeg er ikke Kays drømmekvinde

32-årige Kay har aldrig lagt skjul på, at han gerne ville have børn og ledte efter kvinden, som kunne give ham det og opfyldte hans strenge krav om små fødder og store bryster. Men selvom Mille med egne ord er alt det, Kay ikke ledte efter, så faldt han altså pladask for den smukke ‘Paradise’-babe, og siden da er det gået stærkt.

Mille er flyttet fra Amager til Randers, og nu venter de to altså deres første barn.

Se parret og det fine scanningsbillede øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Kan I huske, da Kay checkede ind på ‘Paradise Hotel’?

LÆS OGSÅ: GALLERI: Har Kay altid været ‘For lækker til love’?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.