Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Facebook/Privat/Martin Hvistendal Pedersen)

EKSKLUSIVT: Kim Novaa: Jeg satser alt på Laura

Kim Novaa, også kendt som Botox-kongen, satser alt på sit forhold til den 24 år yngre 'Paradise'-babe, Laura Elley Robel.

Laura Elley Roebel fra dette års ‘Paradise Hotel’ danner nu par med klinik-ejer Kim Novaa.

Forholdet fik dog en hård velkomst, men det har bestemt ikke slået parret ud af kurs. De er lykkelige sammen og ikke i tvivl om, at det er rigtigt.

Nu fortæller botox-kongen til Realityportalen.dk, hvordan det nyforelskede par mødte hinanden.

– Jeg mødte Laura allerførste gang, da hun var inde på klinikken med sin mor. Men da jeg havde en kæreste, tænkte jeg ikke videre over det. Det var faktisk først, da jeg blev inviteret op i hendes forældres sommerhus i Skagen, at jeg rigtigt kom til at snakke med hende, siger Kim Novaa.

Men der skulle heller ikke gå mange minutter, før Kim Novaa blev betaget af den smukke ‘Paradise’-babe.

-Allerede efter den tur i sommerhuset vidste jeg, at jeg ville være sammen med Laura, så jeg inviterede hende over til mig, og vi har været sammen siden, fortæller Kim Novaa til Realityportalen.dk, og fortæller samtidig, at Lauras mor vist kunne se kemien, før Laura selv kunne.

– Lauras mor sagde til Laura: ‘Han er da smaskforelsket i dig’, hvor Laura bare grinte lidt af det. Men der var bare noget, der slog klik, da vi var sammen på den tur.

LÆS OGSÅ: Nyt, udskældt reality-par: Folk er hadske

Satser alt

43-årige Kim Novaa er også klar til at satse alt på forholdet til 19-årige Laura. Han kan sagtens se dem være sammen i mange år frem.

– Jeg satser hundrede procent på forholdet til Laura. Jeg er ikke typen, der ville introducere nogen for mine børn, hvis jeg ikke var sikker i min sag. Selvom det Laura og jeg har på en måde er meget komplekst, så formår hun på en eller anden måde at gøre det rigtigt let. Og hver dag kommer vi tættere og tættere på hinanden, og det er fantastisk, fortæller han glad.

Derudover fortæller den nyforelskede botox-konge, at han heller ikke har nogen som helst problemer med at stole på Laura, og har dertil også valgt at lægge sine egne tidligere forhold på hylden og ligeledes Lauras fortid i ‘Paradise Hotel’.

– Vi stoler femhundredetusinde procent på hinanden. Da hun var afsted i Sunny Beach som en del af hendes kontrakt med TV3, var jeg ikke det mindste bekymret for, at hun var sammen med en anden. Det var mere savnet til hende, der gjorde det helt forfærdeligt.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Laura har fundet kærligheden

Fremtiden begynder i København

Parret havde i første omgang aftalt at tage en dag ad gangen. Og den nærmeste fremtid handler om at starte en hverdag sammen i Kims hus i København.

– Vi har ommøbleret hele mit hus sammen og købt næsten alle møbler sammen. Jeg vil gerne have, at Laura føler, at hun flytter ind i sit eget hjem og ikke bare ind i mit, siger han.

Om parret ligefrem skal giftes, ved han ikke.

– Jeg tror, vi bliver tættere med tiden, men jeg ved ikke, om jeg tror på, at der skal en ring på fingeren for at have et godt forhold.  Men det må tiden vise. Hun har mødt mine børn, undtaget en, og det er gået rigtigt fint. Så alt går rigtigt godt, og det er skønt, at hun er her hele tiden, siger Kim og nærmest afbryder sig selv i telefonen:

– Altså, hør her, jeg sætter jo mit vækkeur en halv time før, jeg skal op om morgenen, bare for at ligge og kigge på hende mens hun sover. Jeg kan slet ikke lade være.

Se galleriet ovenover med billeder af parret, som er taget på Kims egen opfordring. Udover at parret ser utroligt skønne ud sammen på billederne, har Kim også tiltænkt billederne en anden funktion. Det er nemlig for at beskytte Laura – han vil gerne have billeder at give pressen, i stedet for at der bliver vist diverse billeder af Laura fra ‘Paradise Hotel’, som er et overstået kapitel.

Parret er netop flyttet sammen i denne weekend med hjælp fra hele Lauras familie, og Laura har fået en elevplads i en butik i København, som hun allerede er startet på.

Kim Novaa er far til fem og er som nævnt kendt for at lave kosmetiske behandlinger som fx botox på en lang række danske kendte. Vi har fundet en video frem fra arkivet, hvor Kim behandler Irina Babenko, der er kendt fra ‘Fristet’ og ‘Divaer i junglen’ på TV3.

LÆS OGSÅ: Laura: Droppede ud af studiet efter ‘Paradise’

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.