Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Krestine Havemann/SBS)

HUSKER DU? Sådan går det Claus fra ’Singleliv’

Den gæve fyr har ikke haft heldet med sig i sin jagt på kærligheden, og det skyldes måske en gammel flamme fra programmet.

Trods sine velafprøvede datingteknikker fra sin deltagelse i flere sæsoner af ’Singleliv’, har Claus Brinck fra Ølgod i Vestjylland endnu ikke haft heldet med sig i jagten på den eneste ene.

– Jeg har ikke fundet kærligheden og sidder til tider og tror, at det ikke lykkedes, eller også er det mig, der leder de forkerte steder, eller også er det de forkerte, jeg vil have, siger Claus til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Sådan går det Dan fra ’Singleliv’

Liv i en gammel flamme?

Et uafklaret forhold til en tidligere ’Singleliv’-date, Birgitte, gør det heller ikke lettere for Claus at være kastet ud på åbent singlehav.

– Jeg nærer måske følelser for en gammel date fra ’Singleliv’-programmerne, afslører han og fortsætter:

– Jeg har som sådan ikke følelser for en i programmet, men de har spøgt i mine tanker, og vi har da et godt forhold og har set hinanden en del gange siden. Det er nu et sjovt forhold, vi har; så er vi venner, og så er vi uvenner. Vi er også enige om, at det aldrig bliver os to igen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Knaldperlen og Kia skal være forældre

Selvom følelserne spøger i baghovedet på Claus, er der alligevel en velbegrundet årsag til, at de to ikke har fået det til at fungere.

– Vi har jo prøvet at være i et forhold, og vi har forskellige synspunkter på livet, børn, bopæl og så videre. Vi har dog ikke talt sammen siden august sidste år. Vi ses i perioder; så ses vi i et par måneder, og så er der stilhed igen.

LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Putte: Sådan går det i dag

Om det er på grund af de uafklarede følelser for Birgitte, at Claus endnu ikke har fundet kærligheden, er han ikke helt sikker på.

– Måske det er det. Jeg ved bare, at det skal føles rigtigt, når jeg møder en. Som det gjorde med hende i sin tid, fortæller Claus,

Selvom vestjyden endnu ikke har haft heldet med sig i jagten på kærligheden, har han dog en ret god idé om, hvem han leder efter.

– Det ved jeg snart ikke mere, men en der er til hjemlig hygge, god mad, gåture, og så skal hun gerne være fræk og have et glimt i øjet, fastslår han.

Se Claus i aktion herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-babe har fundet kærligheden

LÆS OGSÅ: Joy: Jeg tudede efter det første afsnit af ‘Singleliv’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser