Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Irinas barnedrøm gik i opfyldelse

Nogle gange bliver drømme til virkelighed.

Kalenderen fortæller os, at nu er det officielt sommer, og enkelte dage har allerede budt på strandture og is. Men som altid betyder dansk sommer også regn og og blæst, og man må derfor nøjes med at fantasere og sol og sommer.

Når vejret svigtede herhjemme, drømte en ung Irina Olsen sig til de californiske strande og et liv som livredder.

– Jeg sagde til mig selv, at hvis der NOGENSINDE skulle laves any kind of remake af tv-serien (Baywatch, red.), så skulle jeg med det første fly til USA til audition. Det gjorde jeg så ikke, for jeg er vist ikke samme sted i mit liv lige nu, hvor jeg drømmer om en rolle i Baywatch… og så alligevel! skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: Irina: Nu er der plads til et barn mere

Som den dedikerede fan Irina er, har hun mange afsnit på DVD og en spin-off film, som med hendes egne ord er “fantastisk ringe”, men hun alligevel elsker.

Særligt en ting skabte misundelse hos 12-årige Irina, der på grund af sin lovende karriere indenfor kunstskøjteløb, endnu ikke havde mange former.

– Jeg var de der 11-12 år og ikke i nærheden af at have boobs eller noget som helst, men jeg tænkte, at jeg da klart en dag skal have Pamelas boobs, selvom jeg var helt flad til jeg var 17. Jeg kunne da slet ikke drømme om, at de ikke var ægte, haha. Men jeg bad decideret til Gud om, at jeg, når jeg blive voksen, ville få store bryster som Pamela Anderson… Og jeg tror vist nok, at he heard my prayers!

LÆS OGSÅ: Irina åbner op: Derfor har jeg ikke kontakt med min far

Selvom Irina ikke selv er med i den nye ‘Baywatch’-film, skal den smukke blogger ind i biografens mørke og drømme sig mod varmere himmelstrøg.

LÆS OGSÅ: Irina og kæresten klar til barn nummer to: Vi håber på en dreng

LÆS OGSÅ: Irina: Min datter bliver udnyttet

LÆS OGSÅ: Irina fik angstanfald på den røde løber

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser