Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3/Lemche & Serup

Jeanette Dzienis afslører: Vi snød i ‘Paradise Hotel’

Jeanette snød produktionsholdet på 'Paradise Hotel' sammen med flere af de andre deltagere.

Der var drama allerede fra første færd, da Jeanette Dzienis var med i ‘Paradise Hotel’ i 2012. Efter et par dage tjekkede hendes ekskæreste Sebastian nemlig ind, og da de to havde fundet melodien, tjekkede Sascha Mia ind, som Sebastian også havde været sammen med hjemme i Danmark, ind på hotellet.

I programmet kunne man se, at Jeanette var irriteret over, at Sascha kom ind på hotellet, men det hele var et nøje planlagt skuespil, afslører Jeanette på sin blog. I virkeligheden havde hende og Sebastian aldrig været kærester, de var bare gode venner, som havde været sammen en enkelt gang.

Sebastian, som også deltog i sæson 7, mente dog, at Jeanette ville have større chancer for at komme med i ‘Paradise Hotel’, hvis hun sagde til castingen, at de to havde været kærester.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jeanette afslører: Så mange har jeg haft sex med

LÆS OGSÅ: Jeanette Dzienis: Her er sandheden om mit og Julians forhold

Lavede en aftale hjemmefra

Jeanette ville rigtig gerne med i programmet, så hun løj til sin casting om forholdet til Sebastian, og det gav pote. Efter lidt tid fortalte Sebastian så om en pige, Sascha Mia, han havde noget kørende med, som også gik til casting på programmet.

– Jeg syntes selvfølgelig, at det var så fedt, og jeg ville tage kontakt til hende, så vi måske kunne lave en lille aftale hjemmefra. Et par dage efter mødtes vi i byen og havde en overdrevet hyggelig bytur, hvor vi lovede hinanden, at vi ville stå sammen lige meget hvad, skriver Jeanette på sin blog og viser også et billede af hende og Sascha fra før ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Jeanette chokerer: Fik bulimi efter ‘Paradise’

– Da Sascha tjekkede ind på hotellet, måtte jeg jo spille herre overrasket og sur på hende, men det var jeg jo slet ikke. Sascha kendte ikke til den lille ”historie” på det tidspunkt, så jeg måtte hurtigt hive hende til siden og sige “Ja, folk ved godt, at vi kender hinanden! Og forresten er vi veninder, og du har vært sammen med min kæreste”, skriver Jeanette.

Sascha og Jeanette blev bedste veninder inde på hotellet, og da de kom hjem, bevarede de deres venskab. Løgnen omkring Jeanettes forhold til Sebastian fulgte hende flere år efter, og nu undskylder hun overfor sine fans.

Selvom Jeanettes deltagelse var baseret på en løgn, så klarede hun den hele vejen til finalen, hvor det dog endte med at være hendes kæreste, Julian, der løb med sejren sammen med Tina Maria.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jeanette: Jeg er blevet udsat for syge ting efter ‘Paradise Hotel’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.