Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Jeanette chokerer: Fik bulimi efter ‘Paradise’

Den tidligere paradiso kunne ikke håndtere al kritikken efter 'Paradise Hotel', og det førte til en spiseforstyrrelse, som blev hendes bedste ven i en årrække.

Da Jeanette Dzienis tonede frem på skærmen i ‘Paradise Hotel’ sæson 8 var der noget mere af den dengang 19-årige pige. Siden har hun tabt sig en del, men det har ikke været på en sund måde.

Jeanette har tabt mange kilo siden hun deltog i 'Paradise Hotel'. (Foto: TV3/Instagram)
Jeanette har tabt mange kilo siden hun deltog i ‘Paradise Hotel’, men det var ikke sundt. (Foto: TV3/Instagram)

Jeg kom desværre ind i en ond cirkel på et tidspunkt, hvor bulimi var min bedste ven, afslører hun overfor Realityportalen.dk.

– Det kom efter ‘Paradise Hotel’. Jeg havde det svært med at se mig selv på tv i en større størrelse. Og så fordi mange kaldte mig for fed og så videre. Jeg havde det meget svært med kritik på det tidspunkt. Jeg tog alt kritik til mig, så jeg prøvede at ændre på mig selv, fortæller hun ærligt og indrømmer:

– Jeg har aldrig været så åben om det, fordi jeg har været rigtig flov over det.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-kollega: jeg fatter ikke Sheila-Maria

Fik hjælp af en veninde

Da Jeanette deltog i ‘Paradise Hotel’ vejede hun 68 kilo, hvilket ikke er spor for meget fordelt på den smukke piges 173 centimeter. Men det kunne Jeanette ikke se. Og selvom hun ikke vil give ‘Paradise’ skylden, men kalder det en god oplevelse, så blev folks kritiske kommentarer efterfølgende for meget for hende, og hun udviklede bulimi.

Jeg har haft det i tre år. Der var selvfølgelig et tidspunkt, hvor det var lidt værre. Men det stoppede for et år siden. Jeg var ikke i behandling, men fik hjælp af en veninde, fortæller Jeanette.

Foto: TV3
Jeanette var slet ikke tilfreds med den krop, man kunne se på tv. Foto: TV3

Veninden lod Jeanette flytte ind hos sig, og hun hjalp den tidligere paradiso med at se problemet i øjnene og at leve sundt og dyrke motion i stedet for at spise forkert og efterfølgende kaste op.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jeanette afslører: Vi skal have børn

Vil ikke ud i det igen

I dag er Jeanette med egne ord tip top igen. Hun føler ikke længere, at hun har bulimi, og hun spiser som regel, hvad hun har lyst til.

– Men jeg kan da godt mærke, at hvis jeg over-æder, og jeg virkelig bliver mæt, så får jeg da lidt lidt lyst til at tage en finger i halsen. Men jeg gør det ikke, fordi jeg ikke vil ud i det igen. Men til dagligt undgår jeg at blive mæt. For det hader jeg. Jeg spiser små portioner, så jeg ikke får den mæthedsfornemmelse, forklarer hun.

I dag vejer den smukke paradiso 54-55 kilo, og hun er godt tilfreds med sig selv. Hun er desuden blevet meget bedre til at tage imod kritik – og hun er blevet mere vant til det, som hun påpeger.

LÆS OGSÅ: Gense de sødeste øjeblikke fra ‘Paradise’

Mon ikke de fleste ville tage selfies med sådan en krop? (Foto: Privat/Instagram)
Der er ingen tvivl om, at Jeanette er en smuk pige. (Foto: Privat/Instagram)

Vil ikke lave mere tv

Selvom den nu 22-årige Jeanette har det bedre med sig selv, så har hun ingen kommende tv-planer. ‘Paradise Hotel’ og ‘Divaer i junglen’ var mere end rigeligt for hende.

– Jeg skal ikke lave mere tv. Jeg vil gerne have styr på uddannelse og have børn, hund og Volvo, siger hun med et grin.

Jeanette er i gang med at uddanne sig til klinikassistent. Men selvom hun drømmer om en familie, så afviser hun, at hende og kæresten Julian, som hun fandt sammen med under ‘Paradise Hotel’, er i færd med at lave en lille Jean eller Juliane. Men de to har det stadig godt sammen, og Julian har også støttet Jeanette under spiseforstyrrelsen.

LÆS OGSÅ: Her er tidens største ‘Paradise’-fights

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.