Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Jonas om sex på ‘Paradise Hotel’: Min mor bliver skuffet

Det første par har allerede haft sex på det populære hotel.

Paradise-parret Jonas Ptak og Nanna Skovlund Knudsen står ikke alene solidt sammen i spillet, de har også allerede haft sex i Mexico.

– Inden jeg startede, ville jeg ikke have sex på ‘Paradise Hotel’. Det havde jeg lovet min mor, så det er et problem, siger Nanna Skovlund Knudsen efter sexdebuten.

– Inden jeg tog herned, sagde jeg til mine forældre, de ikke skulle være nervøse, og at jeg håbede, vi kunne se programmet sammen. Men siden folk herinde så spørger mig, hvor mange jeg har været sammen med og om jeg har fået den i røven, har jeg ændret mening, siger den 21-årige paradiso fra Vrå i Nordjylland.

– Det er simpelthen for mange personlige ting i programmet, som jeg ikke vil have, mine forældre skal vide om mig. Det har de bare ikke behov for at høre om, siger Nanna Skovlund Knudsen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas efter sex på hotellet: Jeg gør, hvad jeg har lyst til

Jeg bliver ikke nemt forelsket

Hun begrunder det brudte løfte med, at folk i Danmark ikke kan forstå, hvordan det er at være på det luksuriøse hotel med udsigt over Stillehavet.

Men selv om det med sex smuttede for Nanna Skovlund Knudsen, er hun ikke i tvivl om, at der ikke skal være mere mellem hende og Jonas Ptak.

– Jeg er ikke typen, der bliver forelsket, bare fordi jeg har sex med nogen. Vi hygger os og har det godt, men det behøver hverken at betyde, at vi skal være Paradisekærester eller Paradisegift, slår nordjyden fast.

Hun er samtidig nervøs for, at Jonas Ptak får følelser for hende, men er helt sikker på, at hun ikke ville udnytte det til sin fordel, hvis han gjorde.

– Jeg vil gerne kunne se mig selv i øjnene, når jeg kommer hjem. Jeg vil ikke udstilles som en kold og kynisk idiot, der udnytter andre, siger paradisoen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas drømmer om familie med ny kæreste

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser