Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

Joy efter voldtægtsfrygt: Folk håner mig

Realitystjernen får ikke udelukkende opmuntrende ord med på vejen efter lørdagens ubehagelige episode, hvor hun frygtede at blive voldtaget.

Lørdag aften var Joy K. Petersen på vej hjem fra byen. Af ukendte årsager grædende. En fremmed mand kontaktede hende, men han havde ikke de velmenende hensigter, som han først lagde det ud som. Joy frygtede, at han ville voldtage hende og måtte derfor gemme sig i sin kælder.

Joy fortalte om hele episoden på sin blog, og det resulterede i, at oplevelsen kom i medierne. Men det er langt fra alle, som har medlidenhed med ‘Mig og min mor’-deltageren.

– Hvordan kan folk få sig selv til at skrive, at jeg nærmest har fortjent det? Eller at det er karma? Der er sikkert kommet mange flere latterlige kommentarer, men jeg gider simpelthen ikke bruge min tid på at læse dem, skriver Joy på sin blog.

LÆS OGSÅ: Joy og Mia fortsætter i ‘Mig og min mor’

Spild af tid

Normalt plejer Joy ikke at læse de kommentarer, som folk skriver, men alligevel valgte hun at gøre det denne gang.

– Normalt gider jeg ikke bruge tid på at læse folks kommentarer, da jeg ved, nogle af de mennesker, der kommenterer, er helt brændt af i knolden og ikke har særlig meget at rykke rundt med. De minder mig lidt om sådan nogle rigtig onde dæmoner fra en film, man skulle nærmest tro, nogle af dem har et dæmonisk sind.

At håne folk, som har været ude for en ubehagelig oplevelse, er slet ikke noget, som Joy kunne få sig selv til. For sådan har mor Mia ikke opdraget hende.

– Folk, der direkte prøver at træde på andre, imens de ligger ned, puha, godt jeg ikke er i deres sko. Jeg vil ikke lade mig rive med af deres kommentarer, men jeg synes alligevel, jeg lige ville have fokus på det. Da jeg ved, jeg nok ikke er den eneste, der har været udsat for det, skriver hun.

Til trods for den ubehagelige oplevelse og negative kommentarer, så har Joy det i dag meget bedre takket være sin mor, kæreste, venner og veninder.

LÆS OGSÅ: Joy: Carlos har lært mig en masse

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.