Nyeste artikler
Se alle
Foto: DR3

Joy i chok: Har fundet ny knude på halsen

Joy K. Petersen er i chok, efter hun har opdaget en ny knude på halsen.

‘Mig og min mor’-deltageren Joy K. Petersen gennemgår i disse dage sit livs værste mareridt, da hun endnu en gang har opdaget en knude på halsen. Første gang Joy fandt en knude på halsen var i 2013, hvor hun måtte igennem flere undersøgelser på hospitalet. Dengang viste det sig dog ikke at være farligt, og reality-stjernen blev efterfølgende erklæret rask.

Nu viser det sig, at Joy skal igennem turen igen, hvilket skræmmer ‘Mig og min mor’-deltageren, der lige nu venter på en række undersøgelser.

– Jeg venter på at få en tid til en øre-næse-halslæge, og der er lang ventetid. Så min egen læge hjælper med at komme hurtigere igennem, da hun mener, den skal undersøges hurtigst muligt. Især fordi den lille knude er helt hård og sidder midt på struben, fortæller Joy til Realityportalen.dk, der prøver ikke at tænke for meget over det:

– Jeg prøver at lade være med at Google det, fordi så fejler man jo nærmest alt, og jeg kan godt være god til at køre mig selv op og nærmest gå i panik.

Se Joys Facebook opslag herunder:

LÆS OGSÅ: Joy om forholdet til Carlos: Det var mig, der scorede ham

LÆS OGSÅ: Reality-par går all-in: Starter fitness koncept

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser