Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kanal 4

Joy om brystkirurgi i udlandet: Pas på!

Joy får mange henvendelser fra unge piger, som overvejer at få lavet større bryster i udlandet.

Joy fik som bekendt opereret sine bryster større for et par år siden, da hende og mor Mia rejste til Litauen i forbindelse med programmet ‘Mig og min mor’. Brystoperationen gik godt, men det skyldes blandt ande, at Joy foretog en meget grundig research før valg af klinik. Men alligevel advarer hun unge piger om at gå i hendes fodspor.

-Man skal selvfølgelig altid passe på, når man vælger en udenlandsk klinik. Man skal sørge for, de har deres egne før/efter billeder, og samtidigt skal man kunne læse om tidligere kunders erfaringer med klinikken. Man skal forhøre sig rundt omkring og eventuelt google klinikken, siger Joy til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Joy viser kroppen frem

Farvel til ”kyllingefileter”

Her et før og efter billeder af Joy før operationen. (Foto: Privat)
Her et før og efter billeder af Joy før operationen. (Foto: Privat)

Joy har siden hun var 17 år overvejet at få lavet en brystforstørrende operation. Der er altså ikke tale om en spontan beslutning. Og efter de mange overvejelser, er Joy slet ikke i tvivl om, at hun har truffet det rigtige valg af rette grunde.

-Jeg fik dem lavet, fordi jeg var utilfreds med min egen størrelse, og til hverdag gik jeg med ”kyllingefileter” (silikoneindlæg til bh’en red.). Jeg følte, at den person, jeg er, skulle have større bryster.

Joy er rigtig glad for resultatet, og hun nyder især at kunne shoppe undertøj og bikinier med følelsen af, at det hele bare sidder meget bedre, når man har lidt ekstra fylde. Selvtilliden er uden tvivl vokset, men større bryster kan ikke ændre alt.

-Man skal virkelig overveje, om det er det, man vil. Man bliver ikke lykkeligere eller får bedre selvværd af at få større bryster. Selvværd og lykke kommer indefra, ikke udefra, siger Joy.

LÆS OGSÅ: Joy viser godterne frem

Hav tålmodighed!

Man skal dog ikke tro, at man efter den smertefulde operation, kan gå lige hjem og hoppe i den nyindkøbte, nedringede kjole.

-Man skal huske at overholde reglerne omkring brugen af operationsbh’en i 3mdr. Mange piger bliver utålmodige og vil i byen og smider derfor op-bh’en før tid, hvilket resulterer i asymmetriske bryster eller i værste fald re-operationer. Husk at have tålmodighed, formaner en fornuftig Joy!

 Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.