Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Niels Henrik Dam)

HOT NEWS: Babylykke hos ‘Nybyggerne’

I fire måneder har Lise og Michael gemt på en lille hemmelighed, som vokser sig større og større.

“En stor nyhed kan også være lille”, lyder indledningen til et opslag, som Lise Vandborg og Michael Stig Christensen delte på Facebook og Instagram i aftes. Her afslørede de nemlig, at Lise er gravid. Men graviditeten er ikke en nyhed for det lykkelige par.

– Jep – det er ganske rigtigt! For 4 måneder siden stod vi med en positiv graviditetstest i hånden. En vaske ægte ‘Nybygger’-baby kommer nemlig til verden. Vi er så glade, begge to, og med den økonomiske sikkerhed i vores nye dejlige, familievenlige hus, så er tidspunktet bare helt perfekt, skriver de på deres blog, som endte med at gå ned på grund af for meget trafik i går.

Lidt hurtig hovedregning vil altså afsløre, at parret fandt ud af den glædelige nyhed lige omkring finalen i ‘Nybyggerne’, som løb af stablen d. 30. marts – for 4 måneder og 4 dage siden, hvor de altså endte med at vinde huset i Farum til 3,4 millioner.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-præmie tvinger Lise til at droppe studie

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Michael vil være politimand

Er allerede halvvejs

Selvom Lise kun lige er blevet 21 år, så har hun ikke lagt skjul på på sin Instagram-profil, at hun elsker børn og længe har været skruk, så der er ingen tvivl om, at det er en ønskebaby, der vokser inde i hendes mave.

– Julen bliver ekstra særlig i år, for vi får nemlig en lille julebaby! Den præcise terminsdato holder vi for os selv – det håber vi, at I vil acceptere! Det har været dejligt at have første halvdel af graviditeten helt for os selv, men nu er det ved at være så synligt (babybulen vokser jo), at vi ikke længere kan holde det hemmeligt, skriver de på bloggen og fortsætter:

– Vi glæder os helt vildt til alle de nye eventyr, vi skal i gennem sammen, og Michael har allerede mange idéer til fine designermøbler – i børnehøjde!

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’ flytter til Aalborg

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se alle husene fra ‘Nybyggerne’

Graviditeten gav Michael en ordentlig brandert

Det har dog ikke været uden problemer at skjule graviditeten i 4 måneder, og især da det unge par var på Northside Festival i juni måned, var det svært, og det var faktisk deres fans skyld.

– Er I i øvrigt klar over, hvor svært det eksempelvis er at skjule en graviditet på festival? Vi var på Northside Festival, og nogle af jer søde følgere kom forbi med øl og skålede! Tak for dem – vi må dog erkende, at Michael drak for to, da I var gået, skriver de på bloggen.

Det sikrede nok Michael en ordentlig brandert på festivalen, men man må jo dele opgaverne, når der er en lille ny på vej.

Se det smukke billede af Lises voksende babybule herunder, og følg med i Lise og Michaels liv og graviditeten på deres blog, Instagram og Facebook.

‘Nybyggerne’: Det føles ikke som vores hjem

LÆS OGSÅ: Hjemme hos vinderne af ‘Nybyggerne’: Sådan påvirkede programmet vores forhold

Den er god nok! Bloggen er pt gået ned… Lidt for meget trafik ? Jeg er næsten halvvejs, så har holdt det skjult læææææænge! ✌?️

A photo posted by Lise Vandborg – Nybyggerne (@lisevandborg) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.