Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Privat)

Julie og afdød kæreste tilbage i ‘De unge mødre’

Efter familiens ønske er Julie og Benjamin igen med i det kommende afsnit af 'De unge mødre'.

‘De unge mødre’-deltageren Julie Boraso Heinsen blev i forrige uge ramt af en tragedie, da hendes kæreste, Benjamin Kelly, valgte at tage sit eget liv. Julie og Benjamin skulle have været med i det efterfølgende afsnit af reportageserien, men af respekt for den unge mor og Benjamins familie blev det klippet ud.

– Af hensyn til og respekt for Julie og for Benjamins familie valgte vi i sidste uge ikke at have Julie og Benjamin med i ugens afsnit af ‘De unge mødre’. Det, synes vi, var det rigtige og det mest smagfulde at gøre, omstændighederne taget i betragtning, fortæller Anne Garlichs, der er kanalchef for Kanal 4, til Realityportalen.dk.

GALLERI: Familie og venner samlet: En sidste hyldest til Benjamin

Klippet ind igen

Men tv-seerne får alligevel mulighed for at følge med i Julie og Benjamins tur til Tyrkiet, hvor Julie lægger sig under kniven for at få opereret bryster og numse, selv om det i første omgang blev klippet ud. Det sker efter ønske fra Benjamins familie.

– Julie og Benjamins familie har i mellemtiden haft mulighed for at se de kommende afsnit, og de har efterfølgende ønsket, at de skulle vises på tv, fortsætter Anne Garlichs.

Benjamin Kelly forsvandt i forrige uge, og få dage senere blev han fundet død på et hotel. Han havde taget sit liv i en alder af 36 år.

Dermed kan du altså se, hvordan Julie og Benjamins rejse til Tyrkiet gik i aften klokken 20:00 på Kanal 4.

Herunder kan du høre Julie fortæller, hvorfor hun gerne vil have ændret sin krop:

LÆS OGSÅ: Efter tragisk dødsfald: Julie og kæresten klippet ud af ‘De unge mødre’

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Marttin: Benjamins død er et kæmpe tab

LÆS OGSÅ: Ung mors efterlyste kæreste fundet død

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.