Nyeste artikler
Se alle
Julie (Foto: Emilie Langbo Holm)

Julie ude af ‘Paradise’: Jeg valgte selv at forlade programmet

Mathias vælger i aften Caroline fremfor Julie - det viser sig dog at være Julies egen beslutning.

I aftenens afsnit af ‘Paradise’ stod både Julie og Caroline bag Mathias til parceremonien. Han valgte at smide sin faste partner Julie ud og beholde Caroline – til manges store overraskelse. Det viser sig dog, at det var Julie selv, som har valgt at trække sig fra programmet.

– Jeg vælger at gå, da jeg har fået nok af produktionens uprofessionelle og respektløse måde at behandle os deltagere på. Jeg gik ind i programmet velvidende, at det ville være hårdt og absolut ingen dans på roser, men jeg havde trods alt forventet meget mere professionalisme fra produktionens side. Der er grænser for, hvad jeg vil finde mig i, og der var min grænse nået, fastslår Julie overfor Realityportalen.dk og fortsætter:

– Mit exit kom af selvrespekt og intet andet. Selvfølgelig må produktionen af gode grunde ikke nævnes, når der filmes, så derfor hører man mig ikke fortælle i programmet, hvorfor jeg reelt vælger at gå. Jeg er rigtig glad for min beslutning om at gå. Jeg er dog også rigtig glad for de oplevelser, jeg har fået, og jeg fortryder på ingen måde min deltagelse, men det er vigtigt at kende sine grænser og vide, hvornår man skal sige stop.

Det kom bag på Julie, at det slet ikke fremgik af programmet, at hun selv bad om at komme hjem, og hun kalder det en decideret løgn, når det ikke bliver vist på tv.

LÆS OGSÅ: Paradiso efter sex på hotellet: Mine venner griner af det

TV3: Det kan være hårdt at deltage i ‘Paradise Hotel’

Mathias bekræfter overfor Realityportalen.dk, at Julie selv havde bedt ham om at fravælge hende, så hun kom hjem. Hos TV3 og produktionsselskabet Mastiff er de bekendte med, at Julie selv ønskede at komme hjem.

– Det er ikke første gang, at vi oplever, at en medvirkende i vores programmer bliver overrasket over, hvor hårdt det kan være at deltage i et program som Paradise Hotel, hvilket de i øvrigt bliver grundigt informeret om på forhånd. Men det handler altså ikke om, at produktionen er hverken uprofessionelle eller respektløse. Heldigvis er det for de fleste andre en oplevelse for livet at medvirke i Paradise Hotel, mener TV3s programansvarlige Jon Pagh.

Han påpeger, at ‘Paradise Hotel’ er et underholdningsprogram, og det er ikke for at føre seerne bag lyset, at det ikke fremstår som om, at Julie selv vælger at forlade programmet. Det er en afvejning af, hvad der fungerer bedst i programmet, og det gode ved tv er, at man kan ikke vise noget, der ikke er sket. Læs med på Julies blog, hvor hun fortæller mere om episoden.

Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ på mandag klokken 22.00 på TV3

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Julie: Derfor kan vi ikke lide Christina Maria

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.