Nyeste artikler
Se alle
Karina (Foto: Kanal 4)

‘En kæreste til mor’-Karina: Sådan går det i dag

I mandagens program fandt ni-årige Rasmus en fyr til sin mor Karina - nu afslører hun, hvordan det er gået siden programmet.

Det spritnye program ‘En kæreste til mor’ havde mandag aften premiere på Kanal 4. Her fandt ni-årige Rasmus en sød fyr til sin mor Karina, som flyttede ind hos familien i tre dage. Nu afslører Karina lidt om, hvordan det er gået hende og fyren David siden programmet.

– David og jeg mødtes en ekstra gang efter optagelserne for lige at snakke det hele igennem uden kamera. Det var faktisk rigtig rart. Men så er det også blevet ved det, og det kommer heller ikke til at blive mere, fortæller Karina til Realityportalen.dk.

Men selv om det ikke blev David, så betyder det ikke, at hun stadig er alene.

– Måske har jeg mødt en ny. Men det ikke noget, som jeg har lyst til at fortælle om af respekt for vedkommende. Han ved godt, at jeg har været med i programmet, men har ikke lyst til at blive omtalt, svarer hun med et grin.

SMUGKIG: Premiere på ‘En kæreste til mor’

LÆS OGSÅ: Reality-mor jagter kærligheden i nyt datingprogram

‘Vi var vidt forskellige’

Karina fortæller, at det er en noget anderledes og grænseoverskridende oplevelse at have en fremmed mand boende. Hun fandt dog ud af, at David var en sød fyr med gode værdier, men alligevel gik det ikke med dem som kærester.

–  David er en total modsætning af mig, og det havde jeg det bare rigtig svært med. Han er meget afslappet i sin holdning og væremåde og tog tingene meget let, hvor jeg rigtig godt kan lide at have kontrol over tingene. Og det blev for svært. Samtidig var kemien der bare heller ikke helt, og vi er to meget forskellige steder i vores liv, forklarer Karina, som dog er glad for, at hun meldte sig til programmet:

– Det har været rigtig spændende at være med. Også bare for at se, hvordan Rasmus havde det i forhold til mig og en kommende kæreste. Jeg synes faktisk, at han klarede at have en mand boende rigtig godt, for det er ikke noget, han har prøvet før – på nær med hans egen far, tilføjer den 34-årige mor.

LÆS OGSÅ: Ung mor dropper jobbet: Vil være hjemmegående

Se billeder af Karina og Rasmus øverst.

Se eller gense også lidt af gårsdagens afsnit nedenfor:

LÆS OGSÅ: ‘Gutterne på kutterne’-Jans store nedtur: Har mistet kæreste og formue

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.