Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Kasper Johansen: Derfor er ‘Fristet’ ikke længere på skærmen

Kasper var en af de helt store personligheder i første sæson af 'Fristet', og selvom programmet formåede at skabe debat, blev det kun til to sæsoner.

Et program mange savner på skærmen dette efterår, er uden tvivl ‘Fristet’. Det blev desværre kun til to sæsoner.

Kasper Johansen fra ‘Fristet’ sæson 1 har et bud på, hvorfor programmet ikke er vendt tilbage.

– Jeg synes, at et koncept som ‘Fristet’ er banebrydende inden for dansk reality-tv. Dog synes jeg, at forskellen på sæson 1 og 2 var for drastisk. Seerne havde allerede i sæson 1 svært ved at slippe ‘Paradise Hotel’. Netop at så hurtigt efter pludselig skulle vænne sig et helt nyt realityprogram, tror jeg har været svært, siger Kasper til Realityportalen.dk og tilføjer:

-‘Fristet 2’ blev meget mørkt og dystert. Personligt synes jeg, at udfordringerne var for voldsomme, og at seerne ikke fik tid til at vænne sig til det.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nicholas: Jeg har fået ros for min deltagelse

Udfordringerne blev ikke formidlet ud

Kasper og Joachim fra 'Fristet'.
Kasper og Joachim (sidstnævnte vandt ‘Fristet 1’) deltog begge i  den allerførste sæson af ‘Fristet’, og drengene er stadig gode venner. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

En anden ting Kasper mener ikke fungerede, var måden udfordringerne blev vist på.

– Konceptet er jo fantastisk! Men spillet er langt mere psykisk og personligt end eksempelvis ‘Paradise Hotel’, og det har måske været svært for TV3 at vise, hvor hårdt vi faktisk havde det. Folk vidste jo ikke, hvor bange jeg var for katte eller Joachim for edderkopper, derfor tror jeg, at de har haft svært ved at skabe troværdighed hos seerne, fortæller han og fortsætter:

– Desværre tror jeg ikke, at ‘Fristet’ kommer tilbage på skærmen. Seertallene var vidst ikke så gode i anden omgang, og det er jo det, det kommer an på, siger han.

Hvorvidt ‘Fristet’ ender på skærmen på i det nye år, er helt klar, hvis man spørger TV3’s pressechef.

-Der er ikke planlagt en ny udgave af ‘Fristet’ i foråret 2014, siger Søren Hedman kort.

Er du også ærgerlig over, at ‘Fristet’ ikke længere er en del af sendefladen? Skriv en kommentar i kommentarfeltet herunder.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Vild og kinky hårfarve 

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.