Nyeste artikler
Se alle
Foto: All Over

Khloe Kardashian udforsker sin seksualitet: Klar til kvinder

Kardashian-søsteren er træt af at blive skuffet af mænd, og derfor har hun nu truffet en beslutning.

Khloe Kardashian har ikke været heldig med mænd i sit liv. Derfor har hun truffet en beslutning om at droppe mænd i en periode og i stedet udforske sin seksualitet med kvinder. Det fortæller en anonym kilde tæt på Kardashian-familien til Radar Online.

LÆS OGSÅ: Kardashian-søstre hylder far: Men hvor er Khloes hilsen?

– Khloe er så skuffede over mænd lige nu. Hun føler, at det er umuligt at finde en, der både er sjov og tro mod hende. Hun er stadig på udkig efter en ny fyr, men hun har besluttet sig for, at hun vil have det lidt sjovt og udforske sin seksualitet imens, siger kilden.

– Khloe kunne ikke være mere ligeglad med, hvad folk tænker. Hun vil finde lykken – uanset hvor hun skal finde det, fortsætter personen.

Mens Khloe altså skal finde helt ud af sin seksualitet i den nærmeste fremtid, så skal hun måske også finde ud af, hvem der i virkeligheden er hendes far. Rygterne er begyndt at svirre igen, og nu skulle O.J. Simpson være klar til at tage en faderskabstest for at få svar.

LÆS OGSÅ: Klar til faderskabstest: Er han Khloe Kardashians rigtige far?

LÆS OGSÅ: VILDT rygte: Khloé Kardashian er gravid, og Scott er faren

LÆS OGSÅ: Scott Disick: Jeg har haft sex med to af Kourtneys søstre

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.