Nyeste artikler
Se alle
Foto: Instagram / kimkardashian

Kim Kardashian i ny nøgen-skandale

Det er ikke første gang, at man kan se realitystjernen over dem alle nøgen, men er hun gået for langt denne gang?

I det nye nummer af Love Magazine, som kommer på gaden 9. februar, kan man se en 30-siders foto-reportage med Kim Kardashian og søstrene Kylie og Kendall, hvor Kim endnu engang optræder nøgen. Men denne gang er intet overladt til fantasien. Det viser en række billeder, der er blevet lækket på Twitter.

Twitter
Twitter

På det ene billede er hendes krop atter indsmurt i olie, og hun har intet andet på, end en lang Prada pelsjakke og et par briller i 60’er stil – INTET andet. Til gengæld står hun med fuld front mod kameraet, og billedet er taget lidt nedefra.

Et andet billede viser hende bagfra uden bukser på men med en smøg i munden. Billederne florerer overalt på nettet, og flere anerkendte udenlandske aviser skriver om dem, så den må være god nok – her på redaktionen kan vi dog ikke helt se, at det ligner Kim Kardashian på billederne, eller hvad mener I?

Se billederne i galleriet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Kardashians stedfar skifter køn

Fans: Dæk dig til for din datters skyld!

Under alle omstændigheder så hagler kritikken ned over Kim, efter billederne er blevet lækket. På de sociale medier er dommen hård over hende, og flere påpeger, at det er en skandale, når hun nu er blevet mor, så burde hun måske tænke sig lidt mere om i forhold til, hvordan hun udstiller sig selv.

Foto: Instagram / kimkardashian
Kanye West og Kim Kardashian West. Foto: Instagram / kimkardashian

– Dæk dig dog til for din datters skyld, lyder en af kommentarerne, mens flere stemmer i:

– Hvornår fatter Kim Kardashian, at hele verden har set hendes sex-video? Så de her nøgen-billeder er ikke særlig chokerende

– Kanye West vil ikke have, at Kim Kardashian laver reality-tv, fordi det “gør deres brand billigere”, men han er glad for, at hun laver flere nøgne fotoshoots?

Se flere kommentarer til billederne her.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.