Nyeste artikler
Se alle
Rikke Chili er endnu engang med i 'For lækker til Love' (Foto: Instagram)

‘For lækker til love’-stjerne: Jeg elsker mine former

Rikke Chili, som endnu engang kan følges i datingserien 'For lækker til love', har lært at nyde sine kvindelige former.

I en tid hvor der er meget fokus på kost, motion og kropsidealer, kan det være svært at acceptere, at man ikke er lige så slank eller lige så trænet, som de kvinder og mænd, der ofte pryder reklamer og magasiner. Men ‘For lækker til love’-baben Rikke Chili er kommet til den konklusion, at hun er glad for sine kvindelige former – også selvom hun aldrig bliver tynd som en model.

– Jeg ved, at jeg aldrig bliver super slank, at jeg aldrig får nogle små smalle hofter, og at jeg aldrig bliver super fit. Men hold k***, hvor er jeg blevet glad for min krop de sidste par år. Jeg spiser sundt – føler mig sund, glad og lykkelig. Jeg har former og jeg er SUPER glad for dem! (ured.), skriver Rikke på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Line: Jeg bliver bevidst om mine dårlige sider

Hader motion

Den mørkhårede babe er netop i gang med at skrive sin bacheloropgave på universitetet, hvilket også optager det meste af hendes tid. Og da hun i forvejen ikke nyder at trække sig selv ned i fitnesscentret, må hun nok sætte sin lid til sund kost i denne periode. Noget som hun til gengæld også prioriterer.

– Jeg er så glad for at spise, som jeg gør. Jeg får det fysisk og psysisk bedre, plus at min krop også har forandret sig meget på det sidste halve års tid. Jeg får ikke motioneret nok, da jeg helt ærligt hader det – det er slet ikke mig at stå i et fitnesscenter og gå amok, desværre! Jeg cykler fra A til B og det må så være min motion. Man kan sige, hvad man vil, men en rigtig og sund kost medvirker bare til et skønt liv! (ured.), skriver single-baben.

Det er ingen hemmelighed, at redaktionen har en forkærlighed for en anden kurvet kvinde, nemlig Kim Kardashian. Og det er ikke meget galt at mene, at Rikke og Kim har visse fællestræk. De er eksotiske, mørkhårede, kurvede og med et hint af diva. Mon ikke Rikkes former nok skal give hende en kompliment eller to i den kommende sæson af ‘For lækker til love’, der bliver sendt på TV3 til efteråret.

LÆS OGSÅ: Singler sætter hinanden under lup i nyt program på Kanal 4

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.