Nyeste artikler
Se alle
Claus fra 'Landmand søger kærlighed'. (Foto: TV2)

‘Landmand’-Claus: Drømmepigen skal være Jennifer Lopez

Det kan være svært at finde en kæreste, når man som Claus har ret høje krav til drømmekvinden.

For tre år siden blev landmanden Claus Paakjær fra Skive skilt fra sin kone gennem 17 år. Men nu skal det være slut med at være single. Derfor meldte han sig til TV 2-serien ‘Landmand søger kærlighed’ med et klart billede af, hvordan drømmepigen skal se ud.

– Idealkvinden er en pige som Jennifer Lopez, som ser rigtig godt ud. Til gengæld går jeg også efter en kæreste, som er noget yngre end mig selv, lyder det fra Claus, hvis ekskone er seks år yngre end den jyske landmand.

– Min nye kæreste skal også både være sød og glad, og hun skal kunne lide mig, for den jeg er. Jeg skal gerne indrømme, at jeg nok er lidt kræsen. Så hvis jeg ikke finder den rette, så er jeg hellere fri. Endelig skal hun kunne lide at sidde bag på min motorcykel. Jeg er nemlig meget glad for at køre ture på motorcyklen, fortæller Claus.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en landmand har fundet kærligheden

Ikke råd til solferie

Det er dog ikke kun lange motorcykelture, som Claus elsker at bruge tid på. Skiferier til Østrig, Sverige og USA står også højt på listen, og han håber fremtiden også vil byde på ferier under varme himmelstrøg.

– Jeg har desværre ikke råd til at tage på solferie, men det får jeg forhåbentlig på et tidspunkt. Økonomien i min bedrift er ikke til den slags ferier lige nu. Jeg spinder ikke guld på at være landmand, men heldigvis har jeg en kassekredit. Og den trækker jeg ofte på, siger Claus, der er født og opvokset på gården lidt uden for Skive.

– Jeg har stort set boet her hele mit liv. Jeg har kun været væk i fem-seks år, hvor jeg blandt andet var i USA på en planteavlsskole. Det var en kæmpeoplevelse, hvor jeg fik en masse gode kammerater, fortæller den 44-årige landmand.

LÆS OGSÅ: Ny landmand: Der er ged i kærligheden

Programmet har været optur

Claus har glædet sig meget til at følge med i ‘Landmand søger kærlighed’ og sig selv på skærmen. Indtil videre er han kun glad for at have meldt sig til oplevelsen.

– Jeg har ikke et øjeblik fortrudt, at jeg meldte mig til programmet. Det har næsten kun været en stor optur, selv om nogle af dagene med optagelser har været meget lange. Den største udfordring har nok været, at skulle have tre piger boende på gården. De skulle alle have lige meget opmærksomhed, og samtidig var der ofte mange kamerafolk i huset. Så det har da været hektisk. Huset var i hvert fald godt fyldt, griner Claus, der i programmet går efter at være sig selv.

– Det har været hensigten. Jeg har for øvrigt vist en lille del af et programmerne til mine tvillinger Mette og Stine på 12 år, og de var meget begejstrede. De grinede dog også lidt af det, som jeg siger og gør i programmet, lyder det fra ham.

De to piger bor hos Claus hver anden uge, hvilket han nyder i fulde drag.

Følg med i ‘Landmand søger kærlighed’ på TV 2 tirsdag klokken 20.00

Se billeder af årets fem landmænd øverst.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Søren giver gode råd til de nye deltagere

 Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.