Nyeste artikler
Se alle
60-årige Jens Overgaard (Foto: TV2)

‘Landmand’-Jens føler sig misforstået på tv

Tv-landmand Jens trodser tvivlen, jeg ER klar til kærlighed

I tirsdagens udgave af ‘Landmand søger kærlighed’ trækker bypigen Bente landmanden Jens til side og spørger, om han nu også er ovre sin ekskone.

Den 60-årige landmand, Jens Overgaard, har tidligere i programmet fortalt, at han var gift med sin ekskone i over 30 år, men altså i dag er helt ovre ægteskabet. Men pigerne – og især Bente – er stadig i tvivl.

– Hun syntes nok, at der var meget feminint i huset. Hun nævnte for eksempel hjertepuden, som jeg havde lagt i sengen, da de kom og skulle bo hos mig. Men det var ikke engang mig, der havde foreslået at lægge den der. Det var en af pigerne fra produktionsholdet, fortæller Jens.

LÆS OGSÅ: Derfor vil landmanden Jens ikke have en ryger

Bente misforstår mig

De feminine islæt i huset gør blandt andet, at Bente i tirsdagens program spørger ind til, hvorfor Jens ofte refererer til sig selv i flertal. Altså ved at sige “vi” i stedet for “jeg”, men det handler slet ikke om, at han savner ekskonen, uddyber han.

– Jeg tror bare, at det er et jysk udtryk. Nogle gange har Lene (Beier, der er værtinde på programmet, red.) spurgt, hvem “vi” er, hvortil jeg kun kan svare, at det jo nok er mig og hunden. Men det kan folk tage som de vil, griner den 60-årige landmand, der bor med sin hund Pippi.

LÆS OGSÅ:’Landmand’-Ruud: Jeg fik knust mit hjerte

– Bente vil jo også gerne, at jeg slår i bordet og siger, at jeg er ovre min ekskone, men det er bare ikke min væremåde. Det er derfor, jeg siger: “Jeg syntes, at jeg er færdig med min ekskone”, forklarer han om episoden i haven, hvor han forklarer sin ene bejler, at han altså er helt ude af sit tidligere ægteskab.

Det er desuden ingen hemmelighed, at Jens’ forhold til sin ekskone i dag, med egne ord, er helt fint. Det er også ekskonen, der har foreslået, at Jens skulle finde sig en ny kæreste, som kunne holde ham ved selskab på gården, fortæller han.

‘Landmand søger kærlighed’ bliver vist hver tirsdag på TV2 klokken 20.

LÆS OGSÅ: Sådan overvandt tv-landmanden Michael sin generthed

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.