Nyeste artikler
Se alle
Michael og Vibeke (Foto: Niels Henrik Dam)

‘Landmand’-Michael har fundet kærligheden: Nu skal vi have børn

Michael bobler på alle måder af glæde over at have fundet den store kærlighed..

I TV2-serien fortalte 37-årige Michael, at han havde været single i 11 år. Det er han ikke længere. Den sympatiske landmand fra Langeland har nemlig fået masser af liv på den hyggelige gård uden for Rudkøbing.

Her er jævnaldrende Vibeke flyttet ind sammen med sin fire-årige søn, Simon.

– Det er helt fantastisk. Jeg fornemmede lige fra første sekund, at der var noget specielt ved Vibeke. Hendes smil og de store dejlige øjne var ikke til at stå for. Og det har været ekstra glædeligt at få et barn i huset. Jeg er meget glad for børn, og vi skal selvfølgelig også have vores egne. Gerne snart. Det har hun i hvert fald lovet. Så det regner jeg med, at hun holder, siger Michael, mens han ser indtrængende på Vibeke.

TAG TESTEN: Hvilken landmand passer DU sammen med?

Vibeke har også to piger på henholdsvis 13 og 17 år fra et tidligere forhold. Hun ved godt, hvad hun faldt for ved sin landmand.

– Jeg faldt helt klart for Michaels blå øjne, og hans stille gemyt. Jeg har dog ikke oplevet hans påståede generthed, fortæller Vibeke, der tydeligt nyder den nye tilværelse på landet.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Ruuds nye kæreste nægter at se programmet

Faldet godt til

– Jeg har kun mødt søde mennesker, og heldigvis er Simon også faldet godt til i børnehaven. Jeg er selv aktiv i den lokale gymnastikforening, hvor jeg også har indrettet min praksis som selvstændig fysioterapeut, siger Vibeke, der er flyttet til Langeland fra Lemvig.

– Jeg kan godt lide at bo på landet, og så har jeg samtidig fået en fantastisk svigerfamilie. Simon siger allerede farmor og farfar, så det er bare herligt. Det har selvfølgelig været vigtigt for mig, at Simon så hurtigt som muligt faldt godt til. Og Michael og Simon har det også godt sammen, konstaterer Vibeke, der lige som Michael er glad for gymnastik.

Til gengæld kommer Michael nok ikke til at få Vibeke med ud på jagt.

– Nej, det er jeg ikke glad for. Jeg kan ikke lide at skyde dyr, understreger Vibeke.

Både Michael og Vibeke har tidligere søgt kærligheden gennem datingsider uden det store held. Til gengæld har de stort set kun positivt at sige om at være med i ‘Landmand søger kærlighed’.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jens har fundet kærligheden

– Det har til tider været lidt grænseoverskridende at være romantisk med fem tv-folk i stuen. Og det var også lidt specielt, da der pludselig flyttede tre piger ind i huset, griner Michael, der kun har fået glade reaktioner fra venner og familie.

– Jeg føler det til gengæld lidt svært, når jeg er ud og handle. For så står de andre i butikken og hvisker og peger fingre. Men det stopper nok nu, hvor programmet ikke længere bliver vist på TV2, fortæller Vibeke, mens hun sender Michael et kærligt blik.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Carina blev fravalgt: Jeg græd i to dage

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.