Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV2

‘Landmand’-par på jagt efter hus

Ole og Sigrid fra første sæson leder i øjeblikket efter det perfekte hus til deres lille familie.

Tredje sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ er netop nu i gang. Da første sæson løb af stablen faldt landmanden Ole Larsen pladask for den charmerende Sigrid Jensen, og følelserne viste sig at være gengældt.

Der gik ikke længe, før at Sigrid flyttede ind på Oles gård sammen med sin 9-årige datter Amalie. Men nu leder parret efter et nyt hjem.

– Vi leder, men vi har ikke skrevet under på noget endnu. Jeg tror stadig ikke, at vi er helt hundrede procent sikre på, hvilken retning vi skal gå i. Skal det være noget med eller uden køer, noget med eller uden naboer og hvor vigtigt er en god udsigt, siger Sigrid til TV 2  og Ole fortsætter:

– Tidligere ville jeg ikke flytte fra landet, men det skal jo også være sådan, at vi kan få det til at fungere. Bor vi ude på bøhlandet, og der er ti kilometer til den nærmeste bus, så bliver der bare så meget kørsel i forhold til at bo inde i byen.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet forældre

Projekt baby

Der gik ikke lang tid efter programmet, før 45-årige Ole afslørede, at han og den ti år yngre Sigrid drømte om et fælles barn. Parret har dog endnu ikke haft heldet med sig.

– Vi prøver, men der er ikke sket noget endnu. Tiden må jo afgøre, om der kommer noget eller ej, siger Sigrid, og Ole tilføjer:

– Vi ser tiden an, men hvis ikke der sker noget, så må vi jo søge hjælp, hvis det er det, som skal til. Men vi venter lidt endnu med det.

Indtil videre nyder Ole rollen som papfar for Amalie, og Sigrid er stolt over at se, hvordan han klarer opgaven.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS ‘Landmand’-Ole skal giftes

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.