Nyeste artikler
Se alle
Nichlas Villadsen (Foto: Anders Brohus/TV 2)

‘Landmand søger kærlighed’-Mie: Derfor forlod jeg Nichlas

Nichlas fik ikke selv lov til at bestemme, hvem af de to kvinder, der skulle forlade gården.

For nylig flyttede tre håbefulde kvinder ind hos 28-årige Nichlas Villadsen i forbindelse med TV 2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’. Ud fra dem skulle han så vælge den person, han følte, han havde størst chance for at finde kærligheden med.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand Brian’ afslører: Det skete under lagnet

Men da der var to kvinder tilbage, blev valget taget for ham. Her trak 27-årige Mie fra København ham nemlig til side og fortalte, at hun havde besluttet sig for at tage hjem. Hun manglede nemlig de følelser og den kemi, der skulle til, før hun ville flytte væk fra sin familie. Det fortalte hun i programmet, og over for TV 2 uddyber hun nu beslutningen.

– Jeg gjorde det, fordi jeg vidste, at han gik ind til programmet for at finde sit livs kærlighed, og det ville ikke være fair overfor ham at holde det kørende, når jeg kunne mærke, at vi i bund og grund ikke matchede, siger hun til mediet.

– Det var en mavefornemmelse. Vi er meget forskellige, men jeg synes, han er vildt sød, han har en godt hjerte og nogle fornuftige prioriteter i livet, men han er for stille og rolig til mig. I det lange løb har jeg nok brug for, at der er mere fart over feltet, fortsætter Mie.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par afslører: Vi skal have barn

Var blevet sendt hjem alligevel

Mie er ikke i tvivl om, at hun traf den rigtige beslutning, da hun forlod gården. Og selv om Nichlas var ked af, at hun selv traf beslutningen og forlod ham, så slår han fast, at det ikke havde ændret noget, hvis hun var blevet.

– Jeg havde da fået lidt følelser for hende, selvom det ikke var helt vildt voldsomt, men jeg ville gerne selv have truffet beslutningen. Vi var enige om tingene, så det var kun det rigtige at gøre, og jeg ville have sendt Mie hjem under alle omstændigheder, slår han fast over for TV 2.

Om det lykkes Nichlas og de andre landmænd at finde kærligheden, kan du se hver tirsdag klokken 20:00 på TV 2 og TV2Play.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Nichlas åbner op: Derfor valgte jeg Isabella fra

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.