Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Line Sofie fra ‘Paradise Hotel’: Jeg troede ikke på kærligheden

Line Sofie, der vandt 'Paradise Hotel' i 2009, var i en alder af 23 år tæt på at opgive kærligheden.

I dag er Line Sofie, som vandt ‘Paradise Hotel’ sæson 5 i 2009, sammen med Frederik, mor til en lille dreng og kærester med “Mr. Right”, som hun kalder ham. Men for knap tre år siden i en alder af 23 år, var den smukke brunette tæt på at opgive kærligheden.

– De fleste mennesker skal prøve en del, før de finder “Mr. Right”, og jeg tror, der er mange, som kan nikke genkendende til det der med, at man har lyst til at “give op”. Sådan havde jeg det i hvert fald inden, jeg fandt ham, skriver Line Sofie på sin nyoprettede blog og fortsætter:

– Jeg var 23 år, da jeg fandt sammen med min nuværende kæreste, og han var 27 år. Ja, I know – det lyder sygt, at man som 23-årig allerede “giver op” med hensyn til at finde “Mr. Right”. Men det var jo ikke sådan så, at jeg havde givet op for altid og ville blive nonne. Jeg var bare nået til et punkt, hvor jeg var træt af at gå og lede efter en kæreste. By the way, så har jeg altid haft en kæreste, jeg har sgu ikke været særligt god til at være single.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Så vild med bliver ‘Robinson Ekspeditionen’

Kendte kæresten i forvejen

Line Sofie var meget populær blandt drengene på hotellet. (Foto: TV3)
Line Sofie var meget populær blandt drengene på hotellet. (Foto: TV3)

Line Sofie havde egentligt kendt sin kæreste gennem flere år, men havde aldrig rigtigt set ham som en med kærestepotentiale. Men da de så mødtes igen på en Københavnsk natklub og derefter skrev sammen over Facebook, blev det starten på det forhold, der har varet i over tre år.

– Nå, men jeg havde booket ferie til Los Angeles med en veninde den sommer i 2011, vi skulle bare derover og fyre den af og hygge os uden nogen bekymringer derhjemme. Jeg havde nogle måneder forinden sagt “fuck fyre”, nu skal jeg bare være mig selv og hygge mig. Det ender jo så selvfølgelig med, at jeg møder min kæreste cirka to måneder inden, vi skal rejse og bliver meget forelsket i ham, skriver den unge mor.

I dag har parret et barn sammen, Victor, og Line Sofie er ikke i tvivl om, at hun har fundet den mand, som hun vil tilbringe resten af sit liv med.

Se billeder af parret her.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Camilla venter barn nummer otte

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.