Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Linse slår fast: Nu skal jeg være sund

Det er slut med at leve af pomfritter, kaffe og croissanter for Linse.

Kaffe, cigaretter, kage og fed mad. Linse Kessler har altid været vant til at spise, hvad hun har haft lyst til, uden at det har kunnet ses på hendes slanke krop. Nu skal det dog være slut. ‘Familien fra Bryggen’-stjernen vil nemlig igang med en ny livsstil.

– Jeg vil gerne være lidt sundere.  Jeg gider ikke, at jeg lige pludselig ikke fungerer indenfor kort tid, fordi jeg lever af croissanter, pomfritter og kaffe med sukker. Det går bare ikke. Det har jeg gjort i 50 år, og det er mig en gåde, at jeg ser så godt ud og kan stå op og snakke. Så nu skal kosten lægges om, og jeg skal igang med træning, afslører Linse til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Jeg er også trappet ned på smøgerne. Det ligger mellem fem til otte om dagen af almindelige smøger og så min el-cigaret. For tre år siden var det 40 smøger om dagen, så jeg er gået virkelig meget ned. Om jeg lægger dem helt på hylden en dag, det tror jeg dog ikke. Det er jeg for glad for dem til at gøre.

LÆS OGSÅ: Linse: Vi beholder Moppers gamle kiste

LÆS OGSÅ: Linse: Jeg kan ikke slette Moppers beskeder

Jeg er glad for mine kilo

Linse vil gerne igang med seriøs træning, men hun frygter dog, at kiloene vil rasle af, når hun først går igang. Og det er bestemt ikke hensigten.

– Indenfor det seneste årstid har jeg taget 13 kilo på, hvilket jeg er så glad for. Nu er jeg dog lige gået igang med min træning, så der er røget et par stykker af igen. Jeg vil dog helst ikke af med kiloene. Jeg har jo altid været meget tynd, så det er simpelthen så skønt at have fået lidt sul på kroppen. Derfor har jeg det faktisk lidt svært med at skulle igang med at træne, forklarer Linse, som har en hensigt med den nye livsstil:

– Jeg vil gerne have en bedre kondition. Det vil gøre, at jeg kan gå nogle længere ture med mine hunde, jeg kan løbe med dem, og det bliver ikke så hårdt for mig at gå op ad trappen. Derudover vil jeg gerne kunne kravle rundt, lege og cykle med Alba, når den tid kommer. Det er vigtigt for mig.

LÆS OGSÅ: Linse: Sådan har jeg det med, at Cengiz har friet til Geggo

LÆS OGSÅ: Geggo om det store frieri: Jeg anede ikke, at Cengiz var så romantisk

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.