Nyeste artikler
Se alle
Lu blev nummer 2. (Foto: Krestine Havemann/SBS)

Lu blev nummer 2 i ‘Topmodel’: Sarah var den rigtige vinder

Lu blev nummer to i 'Danmarks Næste Topmodel', og ifølge hende var Sarah den rigtige vinder.

Det var to meget spændte og nervøse piger, der stod tilbage efter Caroline Fleming havde givet tredjepladsen til eksotiske Sally. Lu og Sarah, der begge er høje, slanke og blonde og begge med deres helt eget look, som man ikke ser hverdag.

Selvom det var Sarah, der løb med titlen, var det nærmere glæde og lettelse, der var at spore i Lus ansigt frem for skuffelse.

Lu sammen med sin stolte familie. (Foto: Krestine Havemann/SBS)
Lu sammen med sin stolte familie. (Foto: Krestine Havemann/SBS)

– Jeg er egentligt ikke ked af det. Jeg synes virkeligt, at Sarah havde fortjent at vinde, hun er virkeligt dygtig, siger Lu med et smil.

LÆS OGSÅ: Vinder af ‘Danmarks Næste Topmodel’ Sarah: Jeg har kæmpet i tre år

Et særligt look

Da dommerne gennemgik Lus Cover-shoot, var de særligt begejstrede for hendes anderledes look, der ifølge alle fire dommere er meget eftertragtet lige netop nu.

Men for Lu har det ikke altid været lige nemt at se skønheden i sit eget ansigt, og derfor håber Caroline Fleming, at den succes og den ros, Lu har fået med sig, kan hjælpe hende til at se, hvor smuk hun er. Nu, hvor er ‘Topmodel’ overstået, og Lu skal bruge den næste tid til at slappe af.

– Jeg tror bare, at jeg skal hjem og slappe af nu. Men om nogle måneder er jeg helt sikkert klar til at arbejde videre på modelkarrieren, fastslår Lu.

LÆS OGSÅ: Se finalisternes forsidebilleder

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.