Nyeste artikler
Se alle
Natascha Linea, Lia og Novah (Foto: Privat)

Lykkelige Natascha Linea slipper for kommunen: Det er så dejligt

Den unge mor nyder, at kommunen ikke har blandet sig efter fødslen af sønnen Novah.

Da Natascha Linea blev mor for første gang, blev datteren tvangsfjernet kort tid efter fødslen. Efter tre måneders kamp kom Lia dog hjem til sine forældre igen. Den 21. Marts blev hun mor til to, da sønnen Novah kom til verden, og denne gang er det en helt anden oplevelse.

– Jeg får ingen kommunal hjælp, men min far bor 100 meter fra mig og står klar med en hjælpende hånd. De (kommunen, red.) var lidt inde over i graviditeten, men ikke meget. Og de skal finde ud af, om jeg har behov for hjælp nu. Men det ved jeg, at jeg ikke har brug for, har hun tidligere fortalt Realityportalen.dk.

Og den unge mor nyder virkelig, at hun ikke hele tiden skal kigge sig over skulderen og bare kan slappe af. Det fortæller hun lykkeligt i det kommende afsnit af ‘De unge mødre’.

– Det er dejligt. Det er helt rart ikke at have nogle i nakken længere. Nu kan jeg bare gå og nyde ham og bare sige: “fuck opvasken” den ene dag, hvis man ikke lige orker det, og bare bruge tiden på ham i stedet for alt muligt andet, fortæller Natascha Linea i programmet.

Herunder kan du få et smugkig på programmet, som du kan se i sin fulde længde på Kanal 4 på tirsdag klokken 20:00 eller allerede nu på DPlay.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Så meget er kommunen inde over

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Jeg er mere ked af Lias tvangsfjernelse nu

LÆS OGSÅ: Natascha Linea har fået tatoveret ‘De unge mødre’-logo

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.