Nyeste artikler
Se alle

Maja trak sig efter stort ‘Robinson’-drama: Den eneste rigtige beslutning

Det skabte stort drama på de gamles hold, da Maja valgte at trække sig.

Det sjette program af ‘Robinson Ekspeditionen’ bød på endnu en quitter, da Maja besluttede at trække sig fra de gamles hold. Hun havde tidligere været ramt af stress derhjemme, og da hun begyndte at mærke lignende symptomer under ekspeditionen, valgte hun at rejse

– Min krop sagde bare stop, og det var jeg nødt til at lytte til. Jeg har jo også en familie herhjemme, som jeg var nødt til at tænke på. De skulle ikke lide på grund af mit eventyr. Det kunne jeg ikke byde dem, fortæller Maja, der den dag i dag ikke har fortrudt, til Realityportalen.dk.

– Jeg har det fantastisk i dag, og jeg er helt sikker på, at det var den rigtige beslutning. Jeg er virkelig glad for oplevelsen, og det var mit livs eventyr. Men det var også den eneste rigtige beslutning at stoppe det, da jeg gjorde det.

GALLERI: Sexet Robinson-babe træner hver dag

Intet med Flemming at gøre

I programmet bliver det fortalt, at Maja især havde problemer med holdkammeraten Flemming. De to kom skævt ind på hinanden, og Flemming fortalte i programmet, at det hele startede, da han en aften nævnte, at han ikke var glad for falske bryster. Det afviser Maja dog.

– Det er rigtigt, at vi på et tidspunkt havde den snak, men det foregik ikke, som Flemming siger. Det er også rigtigt, at jeg efterfølgende har snakket med Flemming, men at han skulle have givet mig en undskyldning, det er jeg ikke enig i. Han har måske opfattet snakken som en undskyldning, men jeg må sige, at jeg ikke fik det indtryk.

– Men Flemming og jeg var ikke de bedste venner, nej. Vi kom tidligt på tværs af hinanden, og jeg er opdraget sådan, at hvis man ikke har noget pænt at sige, så er det bedre at holde mund. Det valgte jeg at efterleve, og det har Flemming så måske tolket som had. Han må jo også tolke det, som han vil. Det bekymrer jeg mig ikke om.

LÆS OGSÅ: Hadet ‘Robinson’-deltager raser: Giv os en undskyldning!

I afsnittet blev Flemming også beskyldt for at dele mindre mad ud til Maja end de andre deltagere.

– Jeg blev på et tidspunkt trukket til side af en af drengene, der spurgte, om jeg var opmærksom på, at jeg altså kun fik en tredjedel så meget mad som de andre, når Flemming delte ud.

– Det vidste jeg egentlig godt, men jeg ville bare ikke bruge energi på det, for jeg havde ikke overskud til en stor diskussion, siger hun og slår fast, at forholdet til Flemming intet havde at gøre med beslutningen om at trække sig.

LÆS OGSÅ: Smidt ud af ‘Robinson Ekspeditionen’: Det skete der i virkeligheden

Flemming afviser

Realityportalen.dk har været i kontakt med Flemming, der fastholder den forklaring omkring de falske bryster, han gav i programmet. Derudover slår han igen fast, at han ikke har givet nogle af holdkammeraterne mindre mad end andre – heller ikke Maja.

– Det passer ganske enkelt ikke, og jeg bliver sgu sur over sådan en beskyldning. Selvfølgelig har jeg ikke gjort det. Det ville være idiotisk at svække en fra mit eget hold, for det er jo det, der sker, når man ikke får mad. Derudover var der jo overvågning i stor stil, når der blev delt mad ud, for ingen ville jo snydes, siger han.

– Men hvis man virkelig troede, at jeg gik og delte mindre mad ud til nogle, hvorfor lod de mig så dele mad ud? Så burde man da komme og sige det og så selv dele maden ud. Det kan da ikke være rigtigt, at man så skal starte rygter. Det blev jeg sgu sur over.

Flemming fortæller desuden, at han og Maja ikke har fået talt ud efter hjemkomsten til Danmark, men at han ingen problemer har med hende – selv om de to nok aldrig bliver perlevenner. Han fortryder dog, at han tog diskussionen med Jakob Kjeldbjerg og holdet, da værten kom for at acceptere Majas beslutning om at stoppe.

LÆS OGSÅ: Tvunget til at trække sig fra ‘Robinson’: Nu skal Brian opereres

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.