Nyeste artikler
Se alle
Foto: SBS

Malou Stella: Jeg stiller aldrig op i ‘Paradise Hotel’

Malou Stella sætter en klar grænse for, hvilke programmer hun vil være med i. Læs her hvorfor 'Paradise Hotel' går over grænsen.

Selvom man både har kunnet følge Malou Stella i ’De unge mødre’ og ’Mig og min mor’, er der alligevel grænser for, hvad Malou Stella vil medvirke i.

– Jeg ville aldrig stille op i ‘Paradise Hotel’, selvom jeg var uden barn. Der bliver man virkelig udstillet, når man er en pige, som om man er helt tabt. Men jeg ved jo godt, at det er bare tv, og at negativ opmærksomhed tiltrækker mest, siger Malou Stella til Realityportalen.dk.

Malou Stella kunne ikke drømme om at medvirke i 'Paradise Hotel'. (Foto: Facebook)
Malou Stella kunne ikke drømme om at medvirke i ‘Paradise Hotel’. (Foto: Facebook)

Ville skamme sig

Men det er ikke kun frygten for at blive udstillet, som afskrækker Malou Stella. Hun er også sikker på, at hun ville skamme sig over sig selv, hvis hun medvirkede i et program som ‘Paradise Hotel’.

– Jeg ville skamme mig, hvis jeg havde skabt mig pisse fuld på tv og havde knaldet en eller anden på tv, mens hele Danmark så på og endda ens familie. Jeg ville simpelthen ikke byde min familie at se mig i en så intim situation, fastslår Malou Stella og fortsætter:

– Godt nok har jeg før lavet art nude billeder og lidt andet, men aldrig noget hvor man kan se mine bryster helt og aldrig dernede – aldrig, aldrig, aldrig! Det respekterer jeg mig selv og min far for meget til, slutter Malou Stella.

Den nye sæson af ‘Paradise Hotel’ starter den 14. januar på TV3

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.