Nyeste artikler
Se alle
Mascha og Jarlov (Foto: Klaus Bo Christensen)

Mascha og Jarlov flytter sammen: Kun bogreolen kommer med

Selvom Rasmus flytter ind hos Mascha, bliver det smukke hus i Dragør ikke invaderet af mandeting.

I snart et år har  bloggeren Mascha Vang og den konservative folketingspolitiker Rasmus Jarlov dannet par, og i går blev det afsløret, at parret nu flytter sammen i starten af det nye år.

Det er dog ikke mange af Rasmus’ ejendele, som får lov at rykke med, når han flytter ind hos Mascha og fireårige Hollie Nolia i det 150 kvadratmeter store hus Dragør.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang viser rundt i sit nye hus

– Han kommer med sit tøj og sin bogreol, og mere er der altså ikke plads til. Og så har jeg et skur, som han kan få lidt mandeting i. Jeg skal dog have fundet et sted til bogreolen, hvor den er så lidt synlig som muligt, griner Mascha og fortsætter:

– Det er Rasmus rimelig affundet med, men som jeg også har sagt til ham, så er han nok mand i sig selv, så han behøver slet ikke alle de mandeting. Hollie Nolia har dog været så sød at tilbyde ham lidt af sit værelse, hvis jeg ikke kan finde plads til bogreolen i huset. Hun glæder sig meget til, at han skal bo her.

Parret er nu i gang med at få afviklet Rasmus’ bolig, så han så hurtigt som muligt kan flytte ind, og familielivet kan begynde.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Rasmus opdrager på mig i sengen

LÆS OGSÅ: Er Mascha Vang gravid?

LÆS OGSÅ: Forelsket Mascha Vang jubler: To bliver til tre

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.