Nyeste artikler
Se alle
Mascha og Jarlov (Foto: Klaus Bo Christensen)

Mascha lod Jarlov vente i månedsvis

Politikeren måtte igennem et langt kurmageri.

I juni måned sidste år stod bloggeren Mascha Vang og den konservative folketingspolitiker Rasmus Jarlov frem og fortalte omverden, at de var blevet kærester. Sidst i december kunne parret fortælle, at Rasmus i begyndelsen af det nye år flytter ind hos Mascha, og nu afslører Jarlov endelig, hvordan han og Mascha mødtes.

– Jeg anmodede om venskab på Facebook og allerede nogle måneder efter, svarede hun. Så inviterede jeg hende ud, siger Rasmus Jarlov til ChriChri.dk.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Det er på tide at tage den lidt med ro

Mascha har tidligere fortalt på sin blog, at de to turtelduer efterfølgende besluttede sig for at mødes og gå en tur ved Kronborg Slot.

– Jeg tror, vi talte sammen uafbrudt i ni-ti timer, og de efterfølgende gange, vi mødtes, var det på samme måde. Man ved jo bare, når man klikker, og så tror jeg, vi begge havde fornemmelsen af, at vi kunne give hinanden noget sundt og solidt modspil, lød det fra Mascha Vang i efteråret.

LÆS OGSÅ: Mascha om politiker-forhold: Det er ret specielt

Alt godt fra Facebook

Sådan hjalp Facebook altså Rasmus Jarlov med at finde kærligheden, men det er ikke den eneste unikke mulighed, politikeren har fået via det sociale medie.

– En person på Facebook spurgte, om jeg ville sende ham nogle af mine brugte sokker, fordi han godt kunne lide at lugte til dem. Det svarede jeg pænt nej tak til, fortæller Rasmus Jarlov til ChriChri.dk.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Rasmus opdrager på mig i sengen

LÆS OGSÅ: Mascha og Jarlov flytter sammen: Kun bogreolen kommer med

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.