Nyeste artikler
Se alle
Mashca Vang. (Foto: Peter Hauerbach)

Mascha Vang jubler: Har købt drømmeboligen

Mascha vang har endelig fundet sit drømmehus, og læserne af hendes blog har hjulpet til.

Mascha Vang modtog i går den glædelige nyhed om, at hun nu kan bryste sig med titlen som husejer. Drømmeboligen, som Mascha har lagt sin opsparing i, kommer med et højt plankeværk, så udefrakommende ikke kan glo ind i haven, og så ligger boligen tæt på vandet.

– Det er præcis det træhus, som jeg ønskede mig. Sommerhusstemning om sommeren og hyggelig hytte om vinteren. Huset er næsten 150 kvadratmeter, og der er en stor have uden bede, der skal holdes, og et højt plankeværk, der gør det helt privat, skriver Mascha på sin blog og tilføjer:

– Der er den skønneste børnehave lidt nede ad den ene vej og for enden af vores vej, er der vand og badebro. Jeg er vild med området, og det er stadig ganske tæt på byen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-deltager fanget i terror-helvede

Blog-læsere fandt huset til hende

På bloggen har man kunnet følge Mascha Vangs jagt på drømmehuset, og det endte faktisk med at være nogle af læserne til bloggen, som fandt Maschas drømmehus til hende.

– Jeg skal i øvrigt lige love for, at der er et par læsere, der kender deres blogger her ret godt, for der er et par stykker, som har foreslået mig huset, som de mente var helt perfekt, og passede til lige det, jeg søgte – og de har ganske ret, skriver Mascha, som havde svært ved at styre sin glæde, da hun fik beskeden i går.

– Jeg sad i går midt i et designermøde om den nye efterårs kollektion til ‘Hollie Nolia’, da jeg fik jeg opkaldet fra mægleren om, at huset er mit. Jeg blev SÅ glad og hvinede til mægleren gennem telefonen. Jeg kunne mærke i maven hele tiden, at det var lige dette hus der var mit, skriver Mascha.

LÆS OGSÅ: Gravide Hannah Melissa og René fængslet for groft overfald

Første bolig køb

Den kendte blogger har indtil nu udelukkende boet til leje, så det er med sommerfugle i maven, at hun kaster sig ud i det nye eventyr.

– Det er første gang, jeg køber bolig. Sså det er en ret stor ting for mig, som jeg har sparet op til i mange år.

Mascha Vang overtager huset sammen med datteren Hollie Nolia 1. juni, og det har fået hendes mor til at påpege, at hun skal lede efter en håndværker på datingmarkedet, så det har hun et par måneder til nu.

LÆS OGSÅ: Mascha må droppe drømmene i boligjagt

LÆS OGSÅ: Udmattet Mascha i træls pille-ups

LÆS OGSÅ: Mascha Vang i dating-problemer: Jeg er for gammel til Tinder

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.