Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Mascha Vang: Derfor bor jeg på Amager

Bloggeren har altid drømt om at bo på Strandvejen i Hellerup, men nu har hun alligevel boet et år på Amager.

Den populære blogger Mascha Vang kunne onsdag fejre, at hun har været husejer i et år. Hun og datteren Hollie Nolia nyder livet i Dragør, men det er ikke her, som Mascha Vang tidligere havde forestillet sig, at hun skulle komme til at bo.

– Jeg har lige lavet et interview, hvor jeg blev spurgt, hvorfor jeg bor på Amager. Sandheden er jo, at det er, fordi jeg ikke har råd til et hus alene i Hellerup. Jeg har altid forestillet mig, at det var der, jeg skulle bo. Lige midt på Strandvejen naturligvis. Det er nok bare, fordi jeg er fra Jylland, at det altid har været drømmen, skriver Mascha på sin blog og uddyber:

LÆS OGSÅ: Mascha Vang har angst: Det er pinligt og flovt

– Men helt ærligt, så tror jeg slet ikke, det er mig. Jeg er jo vokset op langt, langt, langt ude på landet og ville så gerne være en smart københavner. Jeg kommer aldrig til at bo i Jylland igen, men jeg må indrømme, at jeg føler mig utrolig godt tilpas her i Dragør, som er en mellemting mellem det, jeg kommer fra, og det, jeg higer efter. Vi bor jo ikke inde midt i byen, men lidt udenfor med lidt mere privatliv og alligevel tæt på Kongens Nytorv.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang om graviditet: Der er intet, jeg har mindre lyst til

LÆS OGSÅ: Mascha Vang i ny hårforvandling

LÆS OGSÅ: Mascha om forlovelsesring fra Jarlov: Den skal være stor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.