Nyeste artikler
Se alle
Foto: Jeanet Rosenkjær Horstmann

Mascha Vang får ny, personlig træner

I kampen for at smide sine 'kæreste-kilo', har Mascha Vang hyret en personlig træner.

Mascha Vang har anskaffet sig en ny personlig træner, for nu skal hun havde smidt de kilo, som hun har taget på, efter hun har mødt komiker-kæresten, Andreas Bo.

– Jeg har sgu taget lidt kæreste-kilo på, så prøver at usynliggøre bagpartiet i et kæmpe palliethelvede. Det må da tage fokus, skrev Mascha Vang på sin blog i starten af sidste måned.

– Jeg KAN simpelthen ikke tage mig sammen til at træne selv, og ved faktisk heller ikke hvordan. Jeg må bare erkende, at jeg har brug for en personlig træner, har Mascha nu offentliggjort på sin blog.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang udvider familien med lille pige

Er ikke uvenner med forrige træner

Hendes tidligere træner, Anne Bech, hjalp Mascha af med graviditets-kiloene.

– Som I nok ved, så har jeg altid trænet sammen med Anne Bech, som jeg elsker højt. Hun har hjulpet mig meget og både fysisk og psykisk, især efter graviditeten. Men Anne har så travlt med mange andre ting, og Cecilie, som jeg har fundet (stalket kan man også kalde det), bor LIGE overfor mig her i Ørestaden, skriver Mascha, for at understrege, at der altså ikke er knuder på tråden mellem hende og Anne Bech.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang fedes op af kæresten

Glæder sig til samarbejdet

Foto: Instagram/clind
Cecilie skal hjælpe Mascha af med ‘kæreste-kiloene’. (Foto: Instagram/clind)

Maschas nye træner er Cecilie Lind, som udover at være bodyfitness atlet, og Mascha ser frem til ‘at få løftet sin mås’.

– Jeg håber. at I vil byde Cecilie velkommen, jeg er sikker på, at vi alle kan lære noget af hende. Jeg glæder mig især til hendes pandekageopskrifter, og til hun får løftet min mås, slutter Masha Vang sit blogindlæg.

Læs mere om Cecilie på hendes hjemmeside.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malte: Mine bedste ferier

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.