Nyeste artikler
Se alle
Foto: Klaus Bo Christensen

Mascha Vang: Sådan kæler jeg for min bagdel

Den populære bloggers ovn er altid fuld, men ikke med mad.

Selv om Mascha Vang gerne vil leve det sunde liv, så erkender hun, at hun det seneste år ikke har slidt sine løbesko op. Men det er hun i fuld gang med at lave om på sammen med sin personlige træner Anne Bech. Og det kan mærkes både fysisk og psykisk.

– Jeg elsker at løbe. Det er mit frirum, hvor jeg er helt alene, har musik i ørerne, ingen telefon, men masser af frisk vind i ansigtet. Løb kæler både for min psyke og min bagdel, siger hun i et interview med Fitliving.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Jeg synes, I er tarvelige

Er vild med mad

En varm ovn, der emmer af lækker mad, finder man ikke i Mascha Vangs køkken, selv om ovnen ALTID er fuld. For mens de fleste bruger ovnen til at lave mad i, så gælder det ikke for den populære blogger.

– Den bliver ikke brugt til mad, men til opbevaring af alt muligt, siger hun til Fitliving og understreger, at en ovn uden mad ikke er lig med et tomt køleskab.

– I mit køleskab er der altid hvidvin, Dr. Pepper og olieshot.

Mange forbinder en fit krop med Mascha Vang, og man tænker ikke umiddelbart, at junk food er blandt hendes favoritspiser.

– Jeg er meget glad for mad og kunne leve af pizzaer, burgere og snask. Men jeg skal også sige stop, mens legen er god, for ellers tager jeg på, og det er træls ikke at kunne passe bukserne. Kroppen tager sig anderledes ud, når jeg er sund og i form, og jeg får mindre hovedpine og mere energi, hvis jeg spiser sundere, siger hun.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang i banjo-problemer: Tvunget til navneskift

“Snyder” slik i maven

Mascha ved, at slik og søde sager ikke er godt for vægten, men alligevel kan hun ikke undvære det. Hun fylder dog ikke i sig på samme måde, som de fleste gør.

– Når jeg spiser slik, bider jeg lidt af hvert stykke, så der kan ligge 10 vingummibamseben ved siden af slikskålen. Det må være noget med, at jeg bilder mig selv ind, at jeg ikke får spist så meget slik på den måde.

LÆS OGSÅ: WOW: Mascha Vangs datter viser flot hårpragt frem

Se flere billeder af Mascha i galleriet.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.